Můžete vrátit do 365 dnů – nebudeme se ptát proč!
Doručení 60 Kč - Možnost doručení zdarma od 1 199 Kč-
Kontaktujte nás

7 tašek, které nenosíte...ale měli byste

Ať už se jedná o jednodenní výlet nebo jen potřebujete někam uložit věci do posilovny, ta správná taška se postará o to, že nebudete mít plné kapsy a vaše cennosti budou na svém místě.

Je pravděpodobné, že jste v mládí nosili školní tašku. Určitě jste měli pouzdro, na kterém se vyjímal superhrdina, svačinu a sešity. Jednalo se o víc než jen tašku - šlo o místo, kam jste si uložili všechno. Od žákovské knížky, až po milostná psaníčka.

Dnes už vaše taška musí pojmout více než jen pár tužek a pastelek. Vytvořili jsme seznam tašek, o kterých by měl vědět každý muž. Každá z nich byla vytvořena exkluzivně pro nás, takže můžeme zaručit, že má tak akorát místa pro potřeby do života. A určitě se tam i dnes najde místo na milostné dopisy.

1 7 tašek, které nenosíte...ale měli byste1.1 1. batohy1.2 2. tašky přes rameno1.3 3. pouzdro na notebook1.4 4. sportovní taška1.5 5. víkendová taška1.6 6. kosmetická taška1.7 7. sling batoh přes rameno1.8 Vaše otázky - naše odpovědi

1. Batohy

Ruku nahoru, pokud vaší první taškou byl vlastně batoh? Také jste v něm měli krabičku na svačinku, a v ní žitný chléb s játrovou paštikou? Ne? Možná je to jen dánská záležitost.

Batoh, který budete nosit dnes, má mnoho společného s batohem, který jste nosili jako dítě. Je stále tak všestranný a funkční jako dříve, ale nyní se může pochlubit propracovanějšími detaily a kvalitními materiály, aby se batoh hodil spíše do kanceláře než na hřiště.

Jak si vybírat batoh

Bez ohledu na to, kam batoh budete nosit, vždy by měl mít nastavitelné popruhy, které jsou polstrované pro větší pohodlí. Chcete nosit batoh do práce, posilovny nebo by měl být vhodný pro obojí? Zvažte počet přihrádek, kapes a velikost přihrádky určené na notebook.

Myslíte si, že batoh se do kanceláře nehodí? Nezatracujte ho, dokud ho nevyzkoušíte. Vyberte si kožený batoh s čistými liniemi. To neznamená, že plátěný batoh nebude fungovat ... jen si dávejte pozor na kvalitu šití a detaily. Příliš mnoho detailů na batohu může vypadat neformálně a ležérně. Vhodně batoh zkombinujte se svým outfitem. Pak si vás nikdo nesplete s klukem na letní brigádě.

2. Tašky přes rameno

Co mají Indiana Jones a Will Smith v Já, legenda společného? Oba vědí, že žádný boj se neobejde bez té správné tašky přes rameno.

Dny, kdy byly tašky přes rameno vyhrazeny pouze pro dojíždějící zaměstnance, vojenské pracovníky a dominantní hrdiny jsou již za námi. Nyní jsou navrženy s ohledem na váš zaneprázdněný životní styl. Jsou vhodné pro každého, kdo chce se potřebuje dostat z bodu A do bodu B a mít přitom volné ruce.

Nemyslíte si, že jsou volné ruce praktickým řešením? Zkuste psát SMS zprávu a přitom držet kávu. Taška přes rameno prostě vyhrává.

Jak si vybrat tašku přes rameno

Jezdíte do práce na kole? Planeta vám děkuje. Taška přes rameno poskytuje snadný přístup, pokud potřebujete na kole volné ruce. Ujistěte se, že taška, kterou si zvolíte, má zapínání na zip...nebude hrozit, že vám z ní něco v ostré zatáčce vypadne.

Většina z nich má velký úložný prostor. Podívejte se, jestli má kapsy, tunýlky na psací potřeby a přihrádku na notebook, které budou vyhovovat vašim potřebám. Krásná taška, která není dostatečně prostorná, vám bude k ničemu.

Hledáte něco profesionálnějšího než je plátěná taška přes rameno? Vyzkoušejte brašnu. Je něco mezi kufříkem a taškou přes rameno. Skvělá volba pro profesionála.

3. Pouzdro na notebook

Dohadujeme se o tom, jestli je lepší zvolit tašku nebo pouzdro na notebook. Oba typy mají své výhody. Tašky na notebook však připomínají tašky přes rameno a v té kategorii jednu najdete, proto volíme pouzdro.

Pouzdra na notebook se podobají složkám a jsou určeny pro minimalisty, kteří nenosí celý svůj život v tašce. Na tenkém, kompaktním designu a na tom, že něco nese v ruce, je něco inovativního. Možná je to návrat do dnů, kdy muži nosili klobouky a noviny pod paží. Nebo to, že můžete vyrazit z domu jen s notebookem a několika dokumenty.

Jak si vybrat pouzdro na notebook

Vyberte si pouzdro, které je polstrované. Je zřejmé, že budete s notebookem zacházet opatrně, ale proč zbytečné riskovat. Najděte si pouzdro s kapsou uvnitř a extra místem na dokumenty - jako je smlouva na milion dolarů, kterou obdržíte, když se začnete oblékat tak, jako byste tu vysněnou práci již získali!

Zvolte kůži. Tento pánský doplněk vypadá skvěle díky čistým liniím a kvalitním materiálům. Pokud zvolíte jinak, budete si přát, abyste místo toho zvolil tašku na notebook.

4. Sportovní taška

Každý bude určitě souhlasit s tím, že různé tréninky vyžadují různou výbavu. Je potřeba spousty výcvikových pomůcek, tréninkové oblečení, proteinový shake, ručník, mýdlo (na mýdlo nezapomínejte) - všechno se to musí do sportovní tašky vejít, ale taška nesmí být až příliš veliká, jinak by se nevešla do skříňky v posilovně.

Úspěšní lidé říkají, že byste se měli oblékat na práci, kterou chcete získat. Myslíme si, že totéž platí pro druh sportovní tašky, kterou nosíte. Do posilovny byste měli vyrazit se sportovní taškou, která se vám líbí a je funkční. Jen taková vám bude podporou, kterou potřebujete pro ještě lepší výkon.

Jak si vybrat tašku do posilovny

Jít na trénink je jedna věc... jít domů s těžkou taškou v ruce, po té, co jste naprosto vyšťavení, je věc druhá. Raději si vyberte tašku lehčí - ušetříte si energii do posilovny. Pokud do posilovny dojíždíte, k zahození není ani odnímatelný, polstrovaný ramenní popruh,

Pokud používáte jednu tašku jak do práce, tak do posilovny, ujistěte se, že se do ní vše vejde, bez toho, aby leželo vaše upocené oblečení hend vedle vaší svačiny. A rozhodněte se pro jednoduchý design a barvy, které ladí s vaším outfitem do posilovny.

5. Víkendová taška

Ah, víkendová taška. Její název sám o sobě evokuje představy podzimních listů, které padají v lese vedle chatky, kde sedíte se sklenkou dobrého rumu a hladíte do ohně... nebo zoufalý pokus o to, abyste ji nacpali do úložného prostoru nad vaším malým sedadlem v ekonomické třídě, když letíte na dovolenou. Víkend na horách nebo přespání u babičky - každý člověk potřebuje mít nějakou tašku na přenocování.

Výměna každodenně používaného batohu za designovou víkendovou tašku je obrovským krokem pro většinu mužů. Její obdélníkový tvar je ideální pro pár kousků oblečení a toaletních potřeb... dost na to, abyste vydržely od pátku do neděle na horách.

Co když žijete opravdu blízko rodičů a ještě jste se nedostali k tomu, abyste si rezervovali chatku v lese? Výběr menší tašky může být vhodným řešením do posilovny nebo dokonce jako "taška na všechno" - hybrid mezi taškou do práce a do posilovny.

Jak si vybrat víkendovou tašku

Víkendová taška je přesně to, co potřebujete, když je váš kufr moc velký. Ujistěte se, že vybraný kousek splňuje požadavky na rozměry jako příruční taška v leteckých společnostech a vejde se do zavazadlového prostoru nad sedadlem. Pokud ji budete používat i do posilovny, ujistěte se, že je dostatečně kompaktní, aby se vešla do skříňky v posilovně, která se zdá být čím dál tím menší.

Myslíme, že kůže je jediný materiál, který byste měli zvolit. Bude to vždy vypadat tak, že jdete nebo přicházíte z nějakého skvělého místa a nic nezkazíte, ani když si ji vezmete v pátek do kanceláře. Určitě to nebude nesmyslné utrácení peněz, pokud si takovou víkendovou tašku zakoupíte... tak ušetřete a rozmazlete se kvalitní a jemnou kůží. Budete mít víkendovou taškou, kterou můžete používat i za 5 let, protože kůže bude časem vypadat ještě lépe... zjistíte to, až se konečně dostanete do té vysněné chatky.

6. Kosmetická taška

Ani ta nejlepší cestovní taška na planetě není hodna kůže, z níž je vyrobena, pokud ji v cílové destinaci otevřete a zjistíte, že váš šampon vytekl na váš nejkrásnější svetr. A pak ho musíte odstraňovat i ze zubního kartáčku. Ne, děkujeme. A nechceme slyšet ani o někom, kdo si balí věci do plastového sáčku. Nyní už víte, co mu máte koupit na Vánoce.

Společníkem víkendové tašky by měla být kosmetická taška. Byla navržena pro všechny vaše kosmetické přípravky na komfortní cestování. Když otevřete kvalitní kosmetickou tašku a zjistíte, že váš zubní kartáček nechutná po kolínské, určitě vás to potěší. Je to i jeden z důvodů, proč jsou kosmetické tašky jedněmi z našich nejprodávanějších produktů.

Jak si vybrat kosmetickou tašku

I když se s vaší kosmetickou taškou nesprchujete, doporučuje se, aby byla vodotěsná nebo vodě-odolná. Vhodná bude taška z voskovaného plátna, protože se nebudete muset obávat toho, že vám spadne do vany. Kvalitní kožená taška bude pěkně vypadat na poličce... ale musíte být opatrní, pokud si rádi dáváte dlouhou a horkou sprchu, po které je koupelna zahalená v páře.

Kolik věcí potřebujete na cestování? Odpověď na tuto otázku vám napoví, jak velká by taška měla být. Ujistěte se, že se do ní vejdou všechny vaše potřeby. Jsme velkými fanoušky kosmetických tašek s vestavěnými háčky. Taková kosmetická taška zůstane suchá, protože bude viset dál od umyvadla a když ji rozvinete na cestě do koupelny, budete vypadat jako zkušený cestovatel.

7. Sling batoh přes rameno

představte si, že si odpoledne chcete vyrazit do města, a jediné,co si potřebujete vzít s sebou je peněženka, telefon a sluchátka...a samozřejmě také klíče. Sáhnete po batohu a věci naházíte dovnitř. Pak si uvědomíte, že v tašce je ještě spousta místa. Tak tam vhodíte láhev vody, nabíječku a tablet. V případě, že prší, vhodíte tam ještě pláštěnku a jablko, kdybyste dostal hlad. Najednou máte zabaleno na trek do Himálají, ale bez šerpy. Jste na míle daleko od toho, že si vezmete jen sluchátka a klíče.

Vyzkoušejte batoh sling přes jedno rameno. Taška ve stylu cross body, která připomíná batoh a kterou nosil váš strýc na letní dovolené - ale byl modernizován pro současnost. Váš strýc věděl, proč nosil právě tuto tašku! Pokud potřebujete batoh nebo tašku přes rameno, vezměte si jednu z nich. Pokud si potřebujete vzít jen pár položek nebo se chcete ujistit, že váš cestovní pas zůstane bezpečně uložen v tašce během prohlídky Spice Bazaar v Istanbulu, pořiďte si sling batoh rameno.

Hoďte si ji do cestovní tašky a vytáhněte ji, když přicestujete na místo. Nikdy neprohloupíte, když budete mít volné ruce. A noste ji vpředu, pokud jste na pochybném místě a obáváte se kapesního zloděje jako byl Artful Dodger který se k vám může zezadu nenápadně přibližovat.

Jak si vybrat batoh přes rameno

Velikost je nejdůležitějším faktorem, který musíte zohlednit při výběru batohu přes rameno. Pokud bude až příliš malý, budete v něm nosit tak akorát lesk a rty. Příliš velký a můžete si rovnou koupit batoh. Začněte tím, že se rozhodnete, co v něm chcete nosit.

Stále se obáváte podoby mezi vámi a vaším strýcem v 90. letech? Vyberte si koženou verzi s minimálním množstvím detailů. Kůže je klasická, mužná a vydrží dostatečně dlouho, abyste mohli sdílet cestovatelské zážitky se svými vlastními synovci.

Some guys think that carrying a bag isn’t for the masculine. Maybe that same guy thinks overflowing pockets on the verge of bursting their seams is manly. Needless to say, we didn’t write this for him. Well, until he realises what he’s been missing and joins the ever-growing throngs of men who define their day with a well-chosen bag.

Vaše otázky - naše odpovědi

Mohou muži nosit tašky přes rameno?

Zde je jednoduchá odpověď pro všechny, kdo se nedokáží rozhodnout... ano.

Bez ohledu na to, jak jí říkáte - poštovní, messenger nebo kurýrní taška - taška přes rameno je jednou z nezbytných doplňků vašeho arzenálu.

Jaká je ta nejvhodnější taška pro muže, který jezdí do práce na kole?

Určitě potřebujete tašku, kterou budete nosit na zádech. Zvolte si batoh nebo tašku přes rameno.

Ujistěte se, že se vám do ní vejde váš notebook, svačina a všechny důležité dokumenty, které budete potřebovat během dne.

Jaká je nejvhodnější taška na vysokou?

Můžete použít jakýkoliv typ tašky, ale u mladého studenta jsme fanoušky batohů. Batoh je funkční a bude vhodnou součástí akademického génia s prostorem pro pera, tablet, knihy a energetický nápoj.

Po vyučování se vyhýbejte nošení batohu na jednom rameni. Nošení obou ramenních popruhů poskytuje rovnoměrnější rozložení hmotnosti a je lepší na prevenci zranění a bolestí zad.

Která taška je nejvhodnější do kanceláře?

Každá otázka o dokonalé tašce vede vždy k otázce - co v ní potřebujete nosit? Pokud je to jen notebook a několik dokumentů, zvolte jednoduché pouzdro na notebook.

Chcete v ní nosit oblečení na cvičení a jídlo? Vyberte si tašku do posilovny nebo menší cestovní tašku.

Zvažte, co nosíte oblečené do práce a zda se taška bude hodit k oblečení. Váš oblíbený batoh s Batmanem ze střední školy se nebude hodit k vašemu motýlku a saku. nemusí dobře vypadat s vaším motýlkem a sakem.

Jak si vybrat dokonalou pánskou tašku?

Dokonalá taška je ta, která se hodí k účelu, na který ji budete používat. Malá taška do posilovny, na víkendový výlet na hory? To není dokonalá taška. Kožená taška s polstrovanou přihrádkou, do které se váš notebook padne, jako dobře padnoucí rukavice na ruku? To je dokonalá taška.

Proč muži nenosí kabelky, jako je nosí ženy?

Muži obvykle nenosí kabelky s třásněmi a flitry. Ale mnoho mužů pochopilo přidanou hodnotu, kterou přináší taška do každodenní rutiny. Taška určená pro muže má mnohem více než jen označení specifické pro pohlaví.

Zeptali jsme se hlavního designéra Lucleon, co si o tom myslí: 'Pánské tašky byly navrženy tak, aby braly v úvahu rozměry těla. Zvažuje se vše od délky popruhu po velikost přihrádek. Poslední věc, kterou chcete, je taška, kterou bude šoupat po podlaze nebo ta, která vůbec nebude sedět na rameni. Pánské tašky a doplňky jsou více než jen prodejní titul nebo trik - byly opravdu vyrobeny pro muže.'

Na kterém rameni muži tašky nosí?

Noste tašku na straně, která je vám příjemnější. Když si některé tašky přehodíte na druhé rameno, mohou být zipy dále od vás, ale to je věc funkčnosti a ne stylu.

Jak nízko nebo vysoko by měl batoh sedět na zádech?

Co se stylu týče, neexistuje žádná správná ani nesprávná odpověď. Všechny naše batohy mají nastavitelné popruhy, abyste mohli rozhodnout, která délka vám nejlépe vyhovuje.

Z hlediska zdraví, nošení batohu příliš nízko na zádech zvyšuje tlak na ramena a může vést k bolesti v dolní části zad. Popruhy často uvolňujeme, protože to usnadňuje nasazování a skládání batohu. Když si ho dáte znovu na záda, nezapomeňte si popruhy opět zkrátit, aby batoh seděl dostatečně vysoko. Záda vám za to poděkují.

PŘIHLASTE SE A VYHRAJTE 10 000 KČ

Přihlaste se k pravidelnému odběru stylových tipů, speciálních nabídek a informací o nových produktech. Automaticky se zúčastníte měsíčního slosování o dárkový poukaz v hodnotě 10 000 Kč.

Jsem si vědom/a Zásad ochrany osobních údajů Trendhim. Kdykoli se můžete odhlásit.