Ušetříte 20 % na všech slunečních brýlích

Ušetříte 20 % na všech slunečních brýlích

Můžete vrátit do 365 dnů – nebudeme se ptát proč!
Doručení 65 Kč - Možnost doručení zdarma od 1 199 Kč-
Kontaktujte nás

Doplňky pro muže

Váš průvodce vším

Muži nosí doplňky už od úsvitu civilizace – od vikingských broží přes egyptské pečetní prsteny až po náramky z polynéských perel. Oblečení bylo nutností, ale doplňky byly vždy o vyjádření sebe sama.

Jsou také nejdéle přežívajícími pozůstatky lidí žijících ve starověku. Když archeologové odkrývají ruiny měst, co najdou kromě keramiky a základů budov? Když z lidí, kteří tam žili, nezbylo nic – jejich šaty a těla pohlcená půdou – jak víme, kým byli?

Poznáme to podle jejich doplňků. Nosili zlato nebo stříbro? Jaké symboly byly součástí jejich doplňků? Jak detailní byl design jejich oblíbených kousků? Dozvíme se nejen o nich samotných, ale také o tom, kam až sahala jejich sféra vlivu a s kým obchodovali. Doplňky vám umožní vyprávět svůj příběh, a to i po tisíciletí.

1 Doplňky pro muže1.1 Co jsou to doplňky pro muže?1.2 Jaké pánské doplňky nabízíme?1.3 Druhy doplňků1.4 Často kladené otázky1.5 Top 5 trendy pánských doplňků roku 20221.6 Luxusní pánské doplňky1.7 Unikátní pánské doplňky 1.8 Výrazné doplňky 1.9 Dostupné pánské doplňky 1.10 Barevné doplňky1.11 Doplňky pro starší muže1.12 Pánské cestovní doplňky1.13 Personalizované doplňky1.14 Svatební doplňky pro ženicha1.15 Top doplňky pro muže1.16 Doplňky k oblekům1.17 Doplňky na dovolenou1.18 Doplňky na pláž1.19 Vaše otázky, naše odpovědi

Co jsou to doplňky pro muže?

Historie pánských doplňků je zajímavá. To, co je dnes považováno za „dámské zboží“, bylo v mnoha případech vynalezeno a vyvinuto pro muže. Vysoké podpatky nosilo perské jezdectvo v 15. století, aby jim nohy lépe seděly ve třmenech. Evropská aristokracie podpatky používala, aby vypadala vyšší a majestátnější. Líčení, líčidla a ty obrovské bílé paruky byly většinou doménou evropských mužů. Móda se mění a mění se i to, co bylo dříve považováno za tradiční pánský nebo dámský doplněk. Společenské normy se mění a styl následuje.

Styl je přírodní síla a žádný jedinec nemůže změnit jeho směr pouhou silou vůle. Řídí se kolektivní vůlí a zájmem jednotlivců tvořících skupinu. Někteří se mohou snažit táhnout styl určitým směrem, ale tato tajemná kulturní síla nakonec rozhodne, zda jsou průkopníky revoluce nebo... excentriky.

Jaké pánské doplňky nabízíme?

Navrhujeme a prodáváme vše, co muž potřebuje, aby vypadal dobře, kromě oblečení a toaletních potřeb.

Seznam druhů doplňků zahrnuje tašky, produkty pro péči o vousy, opasky, motýlky, náramky, šle, brýle s průhlednými čočkami, manžetové knoflíčky, náušnice, rukavice, klobouky, jehlice do klopy, náhrdelníky, kravaty, kapesníčky, prsteny, šály, produkty na holení, sluneční brýle, spony na kravaty, peněženky a hodinky.

S více než 6 500 dostupnými produkty jsme si jisti, že u nás rozhodně najdete, co hledáte.

Druhy doplňků

Tašky

Tašky poskytují pohodlný způsob, jak nosit několik menších předmětů. Některé, jako jsou tašky na notebook nebo kosmetické tašky, mají jediný hlavní účel, zatímco jiné, jako batohy a sportovní tašky, jsou všestrannými pracanty.

Tašky se vyrábějí z různých materiálů, z nichž každý má své pro a proti. Kůže značí luxus, odolnost očekávejte od plátna, udržitelnost zaručí bavlna a dobrodružství se snoubí s polyesterem. Jaký materiál a druh tašky volíte vy?

Prohlédněte si naši nabídku tašek

Holení a péče o vousy

Hladké oholení odděluje muže od chlapců. Nebo hladké oholení dělá muže? Odpověď závisí na tom, jak husté vousy rostou na tváři muže, kterého se ptáte. Potřeby pro péči o vousy a produkty na holení jsou pro moderního muže nezbytností. Neexistuje lepší „profi“ způsob, jak si udržet tvář oholenou dohladka, než břitvou naostřenou obtahovacím řemenem, která seškrabuje klasické mýdlo na holení namíchané v misce na holení a nanesené ebenovou štětkou s jezevčím vlasem.

S holicím strojkem máte menší pravděpodobnost, že se pořežete a jejich údržba je levnější než u holicích strojků s výměnnými hlavicemi. Pokud jste typ muže, který si nechává vousy divoce růst, kartáče a hřebeny na vousy, kondicionéry, oleje, šampony a vosky udrží vaše vousy v dokonalém stavu. Protože rozdíl mezi dobře udržovaným a neudržovaným plnovousem je dobrá péče o něj.

Prohlédněte si naši nabídku potřeb na péči o vousy a produktů na holení

Opasky

Opasky z kůže nebo tkané bavlny jsou určené k provléknutí poutek na džínách nebo společenských kalhotách, aby je udržely na místě. Ale dokáží víc, než jen udržet kalhoty u pasu. Jejich barva doplní a podtrhne barvu vašeho outfitu a doplňků a kovová přezka může doplnit vaše hodinky, prsteny a náhrdelníky.

Pokud se jedná o kožený opasek, měl by vždy ladit s ostatními koženými doplňky (například s obuví a taškou), a pokud se jedná o tkaný bavlněný opasek, měl by doplňovat ostatní barvy vašeho outfitu.

Prohlédněte si naši nabídku opasků

Motýlky

Motýlci jsou látkové pásky, které jdou pod límec košile a zavazují se vpředu na mašli a zakrývají horní knoflík. Věděli jste, že existuje něco jako dřevěný motýlek? Jsou super zábavné a při příštím formálním setkání vás odliší od ostatních.

Pokud se nechcete moc rozmazlovat, motýlky jsou k dispozici také v bavlně, hedvábí a polyesteru (mimo jiné) a v různých barvách. Jen si musíte položit otázku: Předvázaný nebo klasický? A seženu ladící smokingový pás?

Prohlédněte si naši nabídku motýlků

Náramky

Náramky jsou šperky omotané kolem zápěstí pro dekorativní nebo expresivní účely. Nejčastěji se jedná o kovové řetízky, kožené náramky, šňůry z korálků nebo různě zaplétané a kombinované náramky. Pro větší stylovost by měly ladit a doplňovat vaše ostatní doplňky – zejména hodinky.

Naprostá většina z nás gestikuluje rukama, když mluvíme, čímž se naše ruce a zápěstí stávají součástí komunikačního procesu. Ujistěte se, že vaše zápěstí při tom vypráví váš příběh.

Prohlédněte si naši nabídku náramků

Šle

Šle jsou ploché elastické pásky, které se připevňují k zadní a přední části kalhot, sedí na ramenou a drží kalhoty na místě. Jsou alternativou opasků. Mějte na paměti, že opasek a šle by se nikdy neměli nosit současně. Jako byste říkali: „Ani nevím, k čemu jedno nebo druhé vlastně slouží."

Šle se připevňují ke kalhotám buď pomocí knoflíků na vnitřní straně kalhot, nebo se na kalhoty přímo připínají. Než si je pořídíte, ujistěte se, že vaše kalhoty mají knoflíky na připevnění šlí, nebo znáte někoho, kdo vám knoflíky na kalhoty přišije. Pokud to dokážete sami... všechna čest!

Prohlédněte si naši nabídku šlí

Brýle s čirými čočkami

Brýle s čirými čočkami jsou obroučky se skly, které nejsou zabarvené, nenabízí zvětšení ani neposkytují korekci zraku. Nosí se čistě pro estetické účely nebo, pokud potřebujete výmluvu, pro „bezpečnost“. Někteří muži zkrátka vypadají lépe s brýlemi. Někteří muži možná chtějí vypadat jako intelektuálové a věří, že toho nejlépe dosáhnou nošením brýlí, přestože jsou prokleti dokonalým zrakem 20/20.

Nelze popřít, že nošení brýlí může ovlivnit, jaký děláte dojem na ostatní a je na vás, abyste si určili, jaký dojem chcete udělat. Určitě je lepší chodit s titulem přišitým na čele.

Prohlédněte si naši nabídku brýlí s čirými skly

Manžetové knoflíčky

Manžetové knoflíčky jsou vyrobeny tak, aby procházely knoflíkovými dírkami na společenských košilích, zajišťovaly manžety a zabránily tak sklouznutí manžety přes ruku.

Manžetové knoflíčky se dodávají ve všech tvarech a velikostech, a pokud máte na sobě sponu na kravatu, prsteny a další doplňky, budete chtít manžetové knoflíčky, které s těmito doplňky budou ladit. Pokud se však chystáte oslavit vyučení na tesaře, můžete zvážit manžetové knoflíčky s vodováhou. Kreativita, kterou můžete vyjádřit manžetovými knoflíčky, nemá konce.

Prohlédněte si naši nabídku manžetových knoflíčků

Náušnice

Náušnice, jak kruhové tak pecky, jsou vyrobeny tak, aby prošly malým propíchnutým otvorem v uchu (nebo jinou části těla). V případě kroužků se čep zasune do otvoru na opačné straně kroužku a tak se zajistí. V případě pecek se na čep nasune malý motýlek, který zajistí náušnici na místě. Magnetické a klipsové náušnice se připevňují k ušnímu lalůčku pomocí magnetismu a upínací síly. Jsou skvělou alternativou piercingu, pokud si nechcete nechat uši propíchnout.

Na druhém konci spektra máte roztahováky, plugy a tunely, z nichž všechny jsou navrženy tak, aby natáhly váš ušní lalůček, aby se do něj vešly stále větší a větší šperky. Máme slušný výběr falešných plugů pro případ, že byste chtěli tento vzhled jen na zkoušku.

Prohlédněte si naši nabídku náušnic

Rukavice

Rukavice jsou tenké vrstvy látky nebo kůže, které se nosí na rukou, aby je chránily před chladem. Rukavice se obvykle vyrábějí z bavlny, vlny nebo kůže a jsou k dispozici v několika variantách – od hřejivých a příjemných bavlněných rukavic kompatibilních s dotykovou obrazovkou vyrobených z recyklovaných materiálů až po velmi kvalitní řidičské rukavice z pravé ovčí kůže.

Všichni potřebujeme rukavice, abychom si chránili ruce před chladem. Když to neuděláme, naše kůže se vysuší, začne se odlupovat a mezi prsty se nám dělají nepříjemné prasklinky.

Prohlédněte si naši nabídku rukavic

Klobouky a čepice

Klobouky a čepice se nosí na hlavě, aby ji chránili před chladem v zimě a škodlivými slunečními paprsky v létě a zajistili, že budete vypadat dobře, i když budete mít špatný den. Obecná moudrost nám říká, že 80 % tělesného tepla ztrácíme hlavou. I když je to skvělé pro prodej pokrývek hlavy, je to prokazatelně nepravdivé tvrzení.

Když je zima, teplo ztrácíme z každé odkryté části našeho těla, což je často právě naše hlava. Pokrývky hlavy jsou obvykle vyrobeny z bavlny, vlny, plsti nebo kůže a budou ještě stylovější, pokud se nosí s rukavicemi a šálou ve stejném designu.

Prohlédněte si naši nabídku čepic a klobouků

Jehlice do saka

Jehlice do saka jsou ostré kovové špendlíky určené k ozdobení klopy saka nebo blejzru. Většina blejzrů a sak má knoflíkovou dírku v levé horní klopě. Sloužila k zapínání horní části saka přes hrudník pro zahřátí, a uvnitř záhybu na pravé straně ležel skrytý knoflík.

V průběhu let knoflík zmizel a otvor na levé straně měl jediný účel: držel jehlice do saka. Jehlice projdou knoflíkovou dírkou (nebo látkou, pokud ji vaše sako nemá) a dodají outfitu šmrnc, kapku barvy nebo poutavý lesk.

Prohlédněte si naši nabídku jehlic do saka

Náhrdelníky

Náhrdelníky jsou šperky zavěšené na krku a často dosahují až na hruď. Nejčastěji jsou vyrobeny z kovu, kůže nebo bavlny a některé nesou přívěsky, což jsou ozdobné prvky, které zatíží náhrdelník a tvoří tvar písmene V uprostřed hrudi. Přívěsky přicházejí ve všech tvarech a velikostech, od přírodních kamenů přes kovové destičky zvané psí známky až po fungující hodinky a další.

Náhrdelník obvykle upoutá nejvíce pozornosti ze všech vašich doplňků, jelikož leží na vaší hrudi a pravděpodobně nese nejsilnější část vašeho příběhu. Ujistěte se, že náhrdelník vyjadřuje vaši osobitost.

Prohlédněte si naši nabídku náhrdelníků

Kapesníčky do saka

Kapesníčky jsou hranaté kousky látky určené k ozdobení náprsní kapsy obleku nebo blejzru. Jsou obvykle vyrobeny z polyesteru, hedvábí nebo bavlny, dodávají se v různých barvách a vzorech a lze je složit do nesčetných tvarů.

Slaďte kapesníček do saka s kravatou, motýlkem nebo kravatovou šálou askot a zajistíte, že doplní barevné schéma outfitu a povznesou váš styl na vyšší úroveň. Složit kapesníček jako origami do tvaru draka je epos na úrovni velkého šéfa.

Prohlédněte si naši nabídku kapesníčků do saka

Kravaty

Kravaty jsou tenké proužky látky (obvykle z hedvábí, polyesteru nebo bavlny) uvázané kolem krku pod límečkem košile a visí na hrudi a zakrývají knoflíky u košile. Kravata by měla doplňovat oblek a mít texturu pouze v případě, že košile žádnou nemá.

Ladící kravata a kapesníček do saka je vždy dobrý tah. Další tipy na výběr kravaty, její délku a pro další rady si prohlédněte náš dokonalý průvodce vázankami a naučte se uvázat svůj nejoblíbenější uzel, který najdete v průvodci "Jak uvázat kravatu: 30 různých kravatových uzlů"

Prohlédněte si nabídku vázanek

Prsteny

Kulaté kroužky z různých kovů a jiných materiálů, které se nosí na prstech pro dekorativní nebo expresivní účely. Většina prstenů je vyrobena z nerezové oceli, titanu, zlata nebo stříbra, ale další, jako je keramika nebo silikon, si získávají na popularitě.

Keramické a silikonové prsteny jsou zvláště užitečné pro ty, kdo pracují s elektřinou nebo v její těsné blízkosti, protože jsou nevodivé. Silikonové prsteny jsou také dostatečně pevné a elastické, aby je bylo možné nosit v posilovně, pokud chcete ukázat svou osobitost i mezi posilovacími činkami.

Prohlédněte si naši nabídku prstenů

Šály

Šály jsou dlouhé pruhy látky, které si omotáte kolem krku, abyste se zahřály. Trubicové šály jsou uzavřené válcové trubice určené k přetažení přes hlavu za stejným účelem. Ať už si vyberete tu či onu, šála objímá vaše uši i ramena a dodává hřejivé objetí.

Sluneční brýle

Sluneční brýle se skládají z barevných čoček v kovových nebo plastových obroučkách umístěných před očima, aby poskytovaly pohodlí za slunečných dnů. Umožňují také lepší vidění za silného oslnění a dodávají outfitu na stylovosti. A navíc, se slunečními brýlemi nikdo neuvidí, na co zíráte..

Kravatové spony

Kravatové spony jsou kousky kovu určené k tomu, aby udržely kravatu na svém místě a udržely tenčí konec bezpečně skrytý za širším koncem kravaty. Pokud někdy dostanete chuť nosit kravatu kolem hlavy, připevněte si kravatovou sponu na horní ret, abyste si připomněli, že je to špatný nápad.

Prohlédněte si naši nabídku kravatových spon

Peněženky a pouzdra na karty

Uložte si vaše karty, doklady, bankovky a mince na jedno praktické místo –⁠ do peněženky. Pouzdra na karty jsou speciálně navrženy pouze na uložení karet a některé jsou vybaveny ochranou RFID, která blokuje potenciální zneužití bezkontaktních funkcí karet.

Navzdory pohodlí při placení telefonem je otevření pouzdra na karty ve zlaté barvě nepopiratelnou elegancí.

Prohlédněte si naši nabídku peněženek a pouzder na karty

Hodinky

Hodinky jsou klasickým pánským doplňkem. Jsou nejen praktické a dekorativní, ale navíc hodně vypovídají o vaší osobnosti, ambicích a o tom, jak se díváte na svět. Ukazování času je pravděpodobně tou nejméně důležitou funkcí hodinek. To dokážou jakékoli hodinky. Ale to, jaký typ hodinek se rozhodnete připnout si na zápěstí, o vás hodně vypovídá.

Každá část vaší bytosti je plátnem pro vyjádření. Tak se vyjádřete!

Prohlédněte si naši nabídku hodinek

ČASTO KLADENÉ OTÁZKY

Kterých 10 základních pánských doplňků si vybrat?

Většina z nás by se nechtěla každý den oblékat do formálních oděvů, ale při určitých příležitostech se tomu nevyhneme a musíme vynaložit alespoň minimální úsilí. Od truchlivých po radostné, etiketa velí, že když je třeba, každý z nás musí být vyzbrojen těmito 10 základními doplňky.

Kravata

Být jediným mužem na svatbě člena rodiny bez kravaty zavání neúctou. Bylo by to stejné, jako se vůbec neukázat. Opravdu vám nezbývá nic jiného, než mít pro případ nouze schovanou alespoň jednu kravatu, která se hodí k vašemu obleku. Ale pravděpodobně budete chtít mít na výběr z více barev a vzorů, aby byl váš outfit dokonalý pro danou příležitost. Jasně růžová kravata by na pohřbu asi vypadala nepatřičně.

Kravatová spona

Kravaty jsou známé tím, že si dělají, co chtějí a zdá se, že jsou odhodlané sedět jinde než vepředu a uprostřed. Spona na kravatu je připevní na místo a vynutí si jejich respekt. Mohou být honosné a složité nebo jednoduché a čisté, gravírované nebo bez gravírování – záleží jen na vás.

Náhrdelníky

Náhrdelník je pravděpodobně nejexpresivnějším doplňkem. Vaše hruď bude vystavovat jakýkoli výrok, který se na ní rozhodnete umístit a bude všechny neustále oslovovat. Ujistěte se, že vypráví váš příběh.

Náhrdelník nepřidává poutavý detail pouze hrudníku, ale může podtrhnout tvar brady a výstřih košile. Jednoduchý řetízek bude vždy tvořit tvar písmene „U“, ale náhrdelník s přívěskem vytvoří tvar písmene „V“. Čím delší je řetízek, tím bude úhel, který řetízek tvoří, ostřejší. Při vrstvení náhrdelníků se snažte zvolit doplňkové barvy a různé délky a textury, aby se náhrdelníky nepřekrývaly a nevypadalo to přehnaně.

Opasek

Většina z nás –⁠ možná všichni – alespoň občas nosí kalhoty. Pokud vám vaše kalhoty dokonale nepadnou, bude to chtít šle nebo opasek, abyste náhodou neodhalili více, než jste zamýšleli. Šle jsou dnes spíše módním doplňkem, ale opasek je nezbytným každodenním pomocníkem, který má na starost, že vaše kalhoty nebudou viset proklatě nízko.

Náramek

Náramek dodá vašemu zápěstí charakter. Zápěstí je jednou z nejvýraznějších částí těla (většina z nás používá gesta rukou, když mluvíme) a to, že nic neříká, vypovídá o mnohém. Budete se chtít ujistit, že náramek doplňuje hodinky a další doplňky a že vyjadřuje přesně to, co chcete.

Taška přes rameno

Jen málo tašek nabízí univerzálnost a pohodlí jako tašky přes rameno. Většina z nás u sebe nosí notebook, telefon, peněženku a pod. Taška přes rameno nabízí mužům ideální úložný prostor. Batoh je sice větší a jeho váha je rovnoměrněji rozložena, ale zase se obtížněji nasazuje a všechny vaše věci jsou nacpané v jedné velké přihrádce. Kolikrát se musíte v batohu přehrabovat, abyste našli, so hledáte. Pro většinu každodenních činností je taška přes rameno skvělým řešením.

Prsteny

Většina mužů bude v životě nosit pouze jeden prsten. Ten, který jim všem vládne? Ne. Ten, který znamená, že jsou zadaní. Ale zbývá jim devět prstů, aby vyjádřili svoji osobitost. Ať už je to pečetní prsten s oblíbeným drahokamem, jedinečný prsten z damaškové oceli nebo jednoduchý prsten s osobním gravírováním – možnosti jsou nekonečné.

Hodinky

Každé hodinky ukazují, kolik je hodin, ale vaši osobitost mohou vyjadřovat pouze hodinky, které k vám promlouvají. Hodinky toho o nositeli tolik vypovídají – jak se vidí a jak chtějí být viděni. Funkční potápěčské hodinky si vyžadují dobrodružství, zatímco tenké společenské hodinky decentně špitají o eleganci. Skeletové hodinky vyhledávají zvídavou duši, zatímco hodinky s fází měsíce ukazují na vlastníka, který rozvíjí své třetí oko. Ty vaše by měli vyjadřovat, co máte na mysli vy.

Peněženka

Máte platební karty, občas s sebou nosíte bankovky a nějaké drobné? Pokud jste řekli ano všem třem a občas toho nosíte ještě víc, budete potřebovat peněženku. Jistě, můžete si pořídit jedno z těch pouzder na telefon, které slouží i jako peněženka, ale kolik karet do něho dokážete vtěsnat, než se přeplní? A opravdu chcete otevřít telefon a odhalit oznámení od roztomilé pokladní na Tinderu pokaždé když potřebujete svou kartu? Nemysleli jsme si to. Pořiďte si peněženku.

Sluneční brýle

Přivírání očí vám dělá vrásky. Ve skutečnosti vám veškeré přímé sluneční světlo dělá vrásky, ale kolem očí jsou výraznější, protože na silném slunci hodně mžouráte. Každý v létě potřebuje sluneční brýle, aby si chránil oči, ale existují obroučky, které vám dobře padnou, a obroučky, které vám zrovna moc nesluší. Už asi tušíte, které jsou které. Budete chtít brýle polarizační? S ochranou před modrým světlem? S fotochromatickými čočkami?

Top 5 trendy pánských doplňků roku 2022

Náušnice s přívěsky

Možná nemají žádný účel, a právě proto jsou tak skvělé. Jakákoli forma sebevyjádření dává smysl. Na náušnice kroužky můžete zavěsit výrazné přívěsky a měnit je podle nálady. Kombinace barev, tvarů a přívěsků... je spousta možností, jak se vyjádřit prostřednictvím náušnic s přívěsky.

Brýle blokující modré světlo

Všichni v poslední době trávíme stále více a více času u počítače a nezdá se, že by se to v dohledné době mělo změnit. Pokud máte po několika hodinách práce unavené oči, možná je vystavujete příliš velkému množství modrého světla. Brýle blokující modré světlo jsou skvělým způsobem, jak si odpočinout a zároveň zůstat v digitálním věku produktivní. I na zoomu budete vypadat super chytře.

Damaškové prsteny

Damašková ocel vzniká skládáním dvou druhů oceli na sebe, což vytváří výrazný vzor připomínající kresbu dřeva. Prsteny vyrobené z damaškové oceli jsou jedinečné, protože vzor se na každém prstenu liší. Damaškové prsteny a prsteny s přírodními kameny jsou jedinečné - 100% vaše.

Perlové šperky

Až do konce 19. století byly perly neúměrně drahé pro všechny kromě nejbohatších králů, kteří je nosili hrdě jako projev bohatství. V rozkvětu 20. let se považovaly za ‚dámské šperky‘. Nicméně poslední dobou se mnoho významných a slavných mužů vrací k nošení perel. Přidáte se k nim?

Vrstvení náhrdelníků

Nošení několika náhrdelníků v doplňkových barvách a různých délkách vytváří vizuální potěšení na vaší hrudi. Dejte si ale pozor, abyste to nepřehnali. Kombinace přívěsků a řetízků může vyprávět váš příběh živěji, než to dokáže jeden kousek, ale příliš mnoho smíšených zpráv může způsobit zmatek.

Luxusní pánské doplňky

Co dělá doplněk luxusním? Pokud světově uznávaný pařížský módní dům vytvoří ‚levný‘ náramek vyrobený z nezajímavých materiálů, je to stále luxusní náramek? Co když jiná společnost vytvoří sériově vyrobený náramek z těch nejlepších materiálů, navržený nejžhavějšími designéry na základě mnoha let výzkumu komfortu povrchu a pohodlí? Je to více nebo méně luxusní náramek? Co když budou mít stejnou cenu? Záleží na tom?

Naším cílem je vyjít vstříc každému typu muže, takže zatímco většina našich doplňků je cenově dostupná, vždy se snažíme maximalizovat, co za vaše peníze dostanete. Níže je uvedeno několik špičkových produktů, u kterých se na výdajích nešetřilo, abychom vám poskytli to nejlepší z nejlepšího.

Unikátní pánské doplňky

Nikdo nemá rád slovo ‚normální‘. Nikdo také nemá rád slovo ‚divný‘. Ale ‚unikátní‘ je to, o co většina z nás usiluje. Být znatelně odlišný od ostatních v pozitivním smyslu slova. Vyniknout a vzbudit pozornost ano, ale nechceme vyčnívat.

Tohle jsou některé ze šperků, které jsme navrhli právě pro tento účel. Jsou zajímavé, odlišné a ohromující. Zkrátka jedinečné.

Výrazné doplňky

Některé doplňky jsou určeny pouze k tomu, aby outfitu dodaly šmrnc. Chcete-li přidat trochu lesku do výstřihu, kapku barvy kolem pasu nebo texturu na zápěstí, pak jsou tu doplňky, které vaši osobitost nejen představí světu, ale křičí z vrcholu hory v naději, že způsobí lavinu reakcí.

Níže jsou uvedeny některé z nejvýraznějších doplňků, které byly navrženy tak, aby vaší osobitost vykřičely do světa.

Dostupné pánské doplňky

Méně je často více. Někdy se prostě chcete ozdobit něčím, co vás nebude stát majlant. U všech našich produktů se snažíme o dostupnou kvalitu, ale níže jsou některé vynikající, jednoduché a především cenově dostupné možnosti.

Pokud chcete něco exkluzivnějšího za nižší ceny, prohlédněte si naši stránku Outlet.

Barevné doplňky

Doplňky zvýrazňují poselství outfitu, ale výrazné barvy, které s ouftitem ostře kontrastují, upoutají pozornost a nesou váš osobní příběh.

Níže jsou uvedeny doplňky, které udělají barvitý dojem.

Doplňky pro starší muže

Nejsou žádní starší muži – pouze zralí gentlemani. Náš vkus se vyvíjí s námi, a zatímco většina mužů se s věkem posouvá k minimalističtějším designům, vyšší kvalitě a většímu pohodlí, někteří volí jinou cestu. Když dospíváme – přestáváme se také tolik zajímat o to, co si o nás myslí ostatní a vytváříme si svůj osobní styl. Stáváme se sami sebou.

Máme doplňky pro všechny věkové kategorie. Níže jsou doplňky, které uspokojí vyzrálého gentlemana – minimalistické, kvalitní a pohodlné.

Pánské cestovní doplňky

„Cestovat znamená žít,“ řekl náš národní poklad Hans Christian Andersen. V jeho době cestování zabralo hodně času a jediným vhodným cestovním doplňkem bylo oblečení do každého klimatu a velký dřevěný kufr. Dnes můžeme vyrazit do města jen s oblečením, které máme na sobě a malým batůžkem.

Máme cestovní doplňky jak na jednodenní výlety, daleké cesty, tak i do města a na venkovské túry. Prohlédněte si je níže.

Personalizované doplňky

Pevně věříme, že doplňky dokáží vyprávět příběhy. Nic však nevypráví osobnější příběh než doplňky s osobním poselstvím. Ať už se jedná o jméno milovaného nebo osobní filozofii, gravírování vytvoří jedinečný osobní doplněk jen a jen pro vás.

Níže jsou uvedeny některé z našich nejprodávanějších produktů vhodných ke gravírování, které čekají na vaše osobní poselství.

Svatební doplňky pro ženicha

Otázka, jaké doplňky jsou vhodné pro ženicha, dostala nejednoho muže do problémů. Hlavní pravidlo zní: doplňte outfit své partnerky, ale nepoutejte až příliš pozornosti. Pro podrobnější informace o doplňcích na váš svatební den si prohlédněte náš dokonalý průvodce doplňky pro ženichy.

Chystáte se na svatbu? Nevybírejte si outfit bez toho, abyste si přečetli náš dokonalý průvodce doplňky pro svatební hosty.

Top doplňky pro muže

Jaké jsou nejlepší pánské doplňky? Odpověď na tuto otázku závisí čistě na vás. Některé doplňky jsou naprosto běžné – téměř každý muž nosí hodinky. Jaké hodinky jsou pro vás nejlepší, závisí na stylu oblečení, barvě pleti, životním stylu a mnoha dalších faktorech. Nikdo nezná váš příběh lépe než vy sami (možná s výjimkou vaší mámy), takže vám nikdo nemůže říkat, co je pro vás nejlepší. A to nemluvíme o doplňcích, které jsou označeny slovem ‚cool‘.

Co je ‚cool‘, se mění každou sezónu. Jedinou konstantou je, že to má něco společného s přístupem. Kromě toho se tato definice neustále mění. Jediné, co můžeme udělat, je dát vám vědět, které z doplňků jsou nejprodávanější na základě toho, co mizí z regálů... ale co s těmito informacemi uděláte, je jen na vás.

Doplňky k oblekům

Naprostá většina z nás si někdy v životě oblékne oblek. Bez ohledu na typ však existují některé doplňky, které se běžně s oblekem nosí. Kravata nebo motýlek jsou obvyklé při důležitých příležitostech, a pokud se rozhodnete pro kravatu, budete chtít i sponu na kravatu, aby udržela kravatu na místě. I manžetové knoflíčky na manžety košile a kapesníčky do saka do náprsní kapsy saka jsou v kategirii téměř nezbytných doplňků. Kapesní hodinky, jehlice do límečku, smokingové pásy a kostice do límce jsou profesionální nástroje, které znají a používají jen ti nejlépe oblečení. Podívejte se na naši nabídku doplňků k obleku, které dodají každému obleku extra šmrnc.

Doplňky na dovolenou

Zatímco výběr doplňků na dovolenou je z velké části dán typem dovolené, některé základní věci musíte mít bez ohledu na to, zda se chystáte na víkendový výlet do města nebo na dlouhou, odpočinkovou dovolenou na pláži.

Za prvé, bez ohledu na destinaci a délku kalhot budete chtít, aby vám nepadaly. Plátěný opasek je na dovolené dokonalým společníkem, v neposlední řadě proto, že povolí, když trošku přiberete z přejídání se lahodným místním jídlem.

Dalším nezbytným společníkem je batoh. Ať už jde o váš telefon, mapu nebo všechny ty upomínkové předměty, které s sebou nosíte, na výletě budete potřebovat robustního a stylového společníka. Ať už jedete kamkoli a ať tam děláte cokoli, kvalitní kosmetická taštička je vždy praktickým společníkem.

Níže se podívejte na některé z oblíbených doplňků na dovolenou.

Doplňky na pláž

Pláž je písečná, slunečná a spalující. Budete chtít nosit ochranný oděv od hlavy až k patě. Ale pokud toužíte po jizvách z radiace (opálení), budete si muset chránit oči, když se budete vyhřívat na slunci.

Sluneční brýle jsou nutností pro každého návštěvníka pláže. Nejen, že chrání oči před škodlivými slunečními paprsky, ale zabrání tvorbě vrásek. Pokud si chcete ochránit uši, bude vhodné zvážit klobouk stylu bucket.

Určitě budete potřebovat batoh nebo tašku na všechny vaše věci a kosmetickou tašku na opalovací krém a krém po opalování. V neposlední řadě oceníte voděodolné hodinky. Tady si prohlédněte některé z našich nejprodávanějších plážových doplňků.

Vaše otázky, naše odpovědi

Jaké jsou vhodné doplňky pro muže?

Jako spousta věcí v životě i tohle záleží na potřebách každého muže. Základem, který by měl mít každý muž, jsou hodinky, peněženka a kožený opasek. Kromě toho jsou to náhrdelníky, prsteny, náramky a taška přes rameno.

Kolik doplňků by měli muži nosit?

To záleží na tom, s jakými doplňky se cítíte pohodlně. Je to váš příběh.

Jaké doplňky pro muže vybrat?

Začněte odstínem pleti a stylem oblékání. Pořiďte doplňky, které doplní tón jeho pleti (zlaté pro teplý, stříbrné pro chladný tón pleti, černá je pro každého) a ujistěte se, že budou ladit se stylem oblékání, co se týče tvaru a velikosti. Jen si pamatujte –⁠ doplňky musí ladit nebo být v kontrastu. Když si osvojíte základy, začněte experimentovat. Různé barvy, vrstvení, kombinování, více prstenů atd. Vytvořit a vylepšit styl by měla být zábava.

Proč jsou pánské doplňky důležité?

Když archeologové vykopou zbytky vikingských domů a hrobů, doplňky jsou často jediným ukazatelem, kým tito lidé byli. Jsou nejtrvalejším vyjádřením naší identity, vyprávějí náš příběh dlouho poté, co ti, kdo nás znali, odešli.

Doplňky přitahují pozornost ke konkrétním oblastem nebo rysům těla a stylu a pomáhají lépe nasměrovat pohled diváka. Tak můžete ukázat své dobré stránky a odvést pozornost od nedokonalostí. Jste režisér, který vede kameramanovu ruku. Doplňky jsou formou vyjádření. Vysílají vaši identitu do světa, pomáhají vám být v pohodě, cítit se sami sebou s vědomím, že ukazujete své pravé já. Doplňky dodávají sebevědomí.

Jak doplňky sladím

První věc, kterou budete chtít udělat, je sladit barevné schéma. Nemá smysl snažit se sladit doplňky, pokud nemáte jednotný styl. Zkuste nosit podobný počet kousků stejného typu. Pokud má vaše lepší polovička na sobě jeden náhrdelník, hodinky a náušnice, určitě nebude vypadat dobře, když budete nazdobeni jako vánoční stromeček. Prostě se k sobě nebudete hodit, bez ohledu na to, kolik času strávíte správným výběrem barev. Pro více informací o vhodných doplňcích se podívejte na 7 pravidel jak kombinovat pánské doplňky.