Můžete vrátit do 365 dnů – nebudeme se ptát proč!
Doručení 60 Kč - Možnost doručení zdarma od 875 Kč-
Kontaktujte nás

Valentýnské dárky pro něho

Od hodinek navržených v Dánsku po prsteny, náhrdelníky a náramky, najděte pro něho dárek na Valentýna, který se mu bude líbit.

Ah, Valentýn. Oslava lásky, náklonnosti a romantiky … a vaše příležitost ukázat mu, jaké má štěstí, že vás má! Ať už nakupujete pro partnera, který jde do práce v obleku, nebo pro miláčka, který pracuje z domu, nejdůležitějším dárkem je čas, který strávíte společně.

Ale buďme upřímní … společně strávený čas je skvělý, ale kdo by nechtěl být 14. února rozmazlován? A tady přicházíme my.

Od hodinek s osobním gravírování a boxů na hodinky až po prsteny dánského designu, tady jsou naše návrhy, jak si svého Valentýna získat. A tady je tip od kolegyň v naší firmě … dejte mu svůj dárek několik dní před 14. jako nenápadnou připomínku a určitě se dárku také dočkáte! Nebo to dejte na seznam přání jako připomínku, která tak nenápadná nebude.

A pro ty, kteří slaví Den nezadaných - SAD (Single Awareness Day), ignorujte všechny romantické návrhy níže a vyberte si doplněk pro sebe.

1 Valentýnské dárky pro něho1.1 Valentýnské hodinky1.2 Chraňte jeho kolekci hodinek na valentýna1.3 Ať je to letos na valentýna osobnější s gravírovanými šperky1.4 Skvělé nápady na valentýnské dárky pro něho 1.5 Historie svátku sv. valentýna: večírková verze pro pobavení

Valentýnské hodinky

Na Valentýna se mužům často darují – peněženky,šály, a dokonce kosmetické tašky. Pokud ale nic z toho nepotřebuje? Určitě ho upoutají hodinky a připomenou mu, jak cenný je čas, který trávíte společně. Možná mu budete muset říct o té poslední části … může být až příliš nadšený z nových hodinek.

Vyberte si z klasik jako jsou hodinky Aviator, hodinky s měsíční fází nebo kapesní hodinky. Pokud hledáte něco modernějšího, prohlédněte si naše automatické skeletové hodinky. Hledáte hodinky, které jsou jedinečné a stylové? Objevte 24hodinové hodinky s jednou ručičkou. Jsme si jisti, že ani jeden z vás se na čas nebude dívat stejně.

Pokud se jedná o nový vztah a nejste zcela připraveni kupovat hodinky, přesto se nechcete spokojit s bonboniérou zakoupenou v supermarketu … podívejte se na řemínky na hodinky. Skvělý způsob, jak mu dát najevo, že na něho myslíte, aniž byste příliš utráceli a děsili ho. Navíc můžete konečně docílit toho, že jeho hodinky budou ladit s obuví. Výhra na obě strany.

Chraňte jeho kolekci hodinek na Valentýna

Co když jste mu darovali hodinky loni na Valentýna? Nebo má hodinky, které nikdy nesundá z ruky? Navrhujeme šperkovnici na hodinky.

Ať už potřebuje šperkovnici na troje hodinky nebo větší, kde může vystavit 20 hodinky, darováním boxu na hodinky ukážete, že jste se letos na Valentýna opravdu snažili a víte, jak je jeho kolekce hodinek pro něho důležitá.

Boxy na hodinky a vitríny fungují pro milence, táty, bratry, nejlepší přátele, manžely a dokonce i vašeho oblíbeného spolupracovníka. Od rotačních boxů po cestovní pouzdra na hodinky, nemusíte se bát, že nebudete mít z čeho vybírat.

Ať je to letos na Valentýna osobnější s gravírovanými šperky

Když se rozhodnete jeho dárek gravírovat, vytvoříte z dárku památku. A připomenete mu (ještě jednou!), jak jste skvělí a jak jste si dali záležet, aby byl jeho dárek na Valentýna jedinečný.

A nejsou to jen kravatové spony a psí známky, které si můžete nechat gravírovat. Nechte si vyrazit jeho iniciály na nový kožený opasek nebo je můžete nechat vygravírovat na nerezové ocelové pouzdro na karty.

Chcete, aby už nikdy nezapomněl na vaše výročí? Nechte to vyrýt na zadní stranu hodinek, aby už nikdy nezapomněl … nebo alespoň neměl výmluvu.

Jsou na Valentýna lepší dárky než šperky? Možná bonboniéra a květiny … ale šperky vedou. Někteří muži tento romantický svátek využijí naplno a požádají o ruku. Bohužel nemůžeme předpovídat budoucnost a nemáme ponětí o tom, co bude dělat 14. února ten váš. Promiňte.

Můžeme vám však představit úžasnou škálu pánských prstenů vytvořených z titanu,keramické, z mincovního stříbra a nerezové oceli. Od prstenů s přírodními kameny až po pečetní prsteny, které jsou skvělé ke gravírování, určitě najdete ten, který vyhovuje jeho stylu a příběhu.

A kdo říká, že ho nemůžete o ruku požádat vy? Nakupujte prsteny z nerezové oceli, které jsou ideální pro slibný život pospolu.

Možná, že se vám líbí, ale nejste na zásnuby ještě připraveni. Pak pro vás máme širokou škálu náhrdelníků vyrobených z nerezové oceli ve stříbrné a zlaté barvě a ručně vyrobené náramky s přírodními, leštěnými kameny.

Chcete udělat valentýnský dárek obzvláště osobním? Na vybrané kousky můžete vyrýt svá jména, iniciály, datum nebo krátkou tajnou zprávu, která má pro vás oba zvláštní význam.

Pro muže, který tráví většinu dní v obleku, se podívejte na manžetové knoflíčky vhodné ke gravírování. Nabízíme je v v řadě stylů, tvarů a barev. Díky tomu jsou skvělými dárky i pro ostatní muže ve vašem životě. Kdo nechce na Valentýna trochu lásky a pozornosti navíc?

Skvělé nápady na valentýnské dárky pro něho

Pro muže, pro kterého není snadné nakupovat, jsme připravili seznam spolehlivých dárků, které si na Valentýna zamiluje.

  • Náramky - Pokud spolu chodíte jen krátce, zvolte náramek. Máme na výběr kousky, které budou ladit s černou a náramky z nerezové oceli, které vás ohromí -
    kovové náramky stylu cuff. Všechny jsou vytvořeny tak, aby vydržely.
  • Kožené tašky - Pokud jste spolu už docela dlouho, zvažte nákup kožené tašky. Od
    tašek přes rameno až po praktické
    batohy, naše tašky jsou pevné a zvládnou každodenní rutinu a zachovávají si svůj tvar. Ať už dojíždíte do kanceláře nebo posilovny, do
    verzatilní tašky vložíte všechny své potřeby, kde budou uspořádané a přístupné, kdykoli je potřebuje.
  • Ponožky a boxerky - Víme, že tyto 2 tipy možná nejsou prvními, které byste zvolili, ale věřte nám … ocení je a opravdu je bude používat!
  • Sety na péči o vousy a holení - Aby váš muž dobře vypadal a voněl zajistíte přírodními produkty a vůněmi, jako je mužné santalové dřevo a cedr.
    Jsou to dárky, které může neustále používat a vždy na vás bude myslet.
  • Doplňky k obleku - Od otců a bratrů po partnery a milence - nic nemůžete pokazit klasickým dárkem, jako je
    kravata nebo
    kapesníček do saka. A nemyslete si, že musíte zvolit tradiční design. Vylepšete jeho vzhled okázalými plameňáky nebo chvějícími se žraloky.
  • Peněženky - Řekli jsme, že jsou skvělými dárky? Jsme si jisti, že tomu tak je. Ještě jsme nepotkali muže, který by to nepotřeboval
    peněženku,pouzdro na karty nebo
    klip na bankovky.

Cokoli v únoru dáte svému Valentýnu, pamatujte, že nejde o to, kolik peněz utratíte. Pokud vám na něm opravdu záleží, pozná to podle toho, jak je k němu chováte po celý rok. Ať si letošního Valentýna zapamatuje.

Historie svátku Sv. Valentýna: večírková verze pro pobavení

  • Den svatého Valentýna pravděpodobně pochází z římského pohanského festivalu s názvem Luperkálie - festival plodnosti, který zahrnoval zvířecí oběti, opilost, nahotu a šlehání. Podle legendy si mládenci vytáhli z urny jméno ženy, se kterou měli rok zůstat.
  • Papež Gelasius se na svátek oblékl ve snaze ho pokřesťanštit. A učinil 14. února oficiálním dnem svatého Valentýna.
  • Katolická církev uznává nejméně 3 různé Sv. Valentýny. Všichni byli hrdiny a upřednostnili pomoc a lásku k druhým nad svůj vlastní život … byli za to umučeni.
  • Nejstarší valentýnkou je báseň, kterou napsal v roce 1415 Charles, vévoda z Orleansu, své ženě, když byl uvězněn v londýnském Toweru. Připouští, že je ‚nemocen z lásky'. Chápeme, že když jste ve věži, jste melancholičtí. Je vám odpuštěno.
  • Esther A. Howland prodala vůbec první sériově vyrobenou valentýnku v USA ve 40. letech 18. století.
  • Den svatého Valentýna je druhý největší svátek v roce, kdy se zasílají přání. Na prvním místě jsou Vánoční svátky.
  • Možná znáte Amora jako nahého cheruba, který vystřeluje šípy na budoucí milence, ale tento římský bůh má kořeny v řecké mytologii jako řecký bůh lásky Eros. Podle řeckých básníků to byl docela hezký chlapík s postavou hodnou obdivu. Časem se z něho stal baculatý chlapeček. Jsme rádi, že skutečný život tak nefunguje.

PŘIHLASTE SE A VYHRAJTE 10 000 KČ

Přihlaste se k pravidelnému odběru stylových tipů, speciálních nabídek a informací o nových produktech. Automaticky se zúčastníte měsíčního slosování o dárkový poukaz v hodnotě 10 000 Kč.

Jsem si vědom/a Zásad ochrany osobních údajů Trendhim. Kdykoli se můžete odhlásit.