Ušetříte 20 % na všech slunečních brýlích

Ušetříte 20 % na všech slunečních brýlích

Můžete vrátit do 365 dnů – nebudeme se ptát proč!
Doručení 60 Kč - Možnost doručení zdarma od 1 199 Kč-
Kontaktujte nás

4 tipy pro nošení pánských prstenů

Ať se inspirujete texty písní Bruna Marse "Put your pinky rings up to the moon" nebo vzpomínáte na časy, kdy muži věděli, jak správně nosit doplňky, nošení prstenů nikdy z módy nevyjde. Naučte se, jak sladit ten váš pomocí 4 snadných tipů, a podívejte se na naše nejprodávanější kousky pro inspiraci.

Co měli společné egyptští faraóni, vikinští lupiči a osmanští sultáni?

Všichni nosili prsteny.

Myslíme si, že přišel čas, kdy by si měli pánské prsteny získat pozornost, kterou si opravdu zaslouží. Nejsou vhodné jen pro královskou rodinu a ani nepotřebujete rapové album, který vyhrálo Grammy, abyste stylově nosili jeden (nebo 2) kousky.

Pánské prsteny si prošly od doby Vikingů již dlouhou cestu a v dnešní době mají různé podoby - od čistého, jednoduchého titanového kroužku až po špičkové prsteny od Moody Mason.

Váš nový prsten na vás už čeká. Máme různé typy prstenů - od pečetních prstenů hodných Ódinového požehnání, až po elegantní pánské prsteny zdobené černým onyxem... a to nemusíte ani překročit Atlantik a přepadnout anglickou vesnici, abyste ho našli.

1 4 tipy pro nošení pánských prstenů1.1 Jak stylově nosit pánské prsteny1.2 1. noste je sebevědomě1.3 2. zvolte pohodlí1.4 3. slaďte barvu kovů a barvu pleti 1.5 4. držte se jednoduchosti (nebo ne)1.6 Váš prsten bude vyprávět příběh1.7 4 typy prstenů do začátku1.8 Vy se ptáte – my odpovídáme

Jak stylově nosit pánské prsteny

1. Noste je sebevědomě

Chcete znát největší stylové tajemství lidstva?

Bez ohledu na to, jaký pánský šperk nosíte, noste ho sebevědomě.

Navléknout si prsten poprvé může být trošku nepříjemné. Pocítíte jeho váhu, což může být pro ty, kdo se do tajů šperků teprve začali nořit, nové a budou si na to muset zvyknout.

Začněte lehčím prstenem. Vyzkoušejte prsten šířky kolem 8 mm a uvidíte, jaký je to pocit.

Ale vždy si pamatujte, prsten nošený sebevědomě bude vypadat nejlépe. Pokud se obáváte toho, že budete chodit celý den s rukama v kapsách … pak možná nošení prstenu není pro vás.

2. Zvolte pohodlí

Pohodlí a důvěra jdou ruku v ruce. Jen těžko se budete cítit sebevědomě, když vás bolí zápěstí z přeplněných prstů.

  • Kterou rukou pracujete?
  • Podáváte ruce často?
  • Píšete na klávesnici po celý den?
  • Vyžaduje vaše práce nebo škola, abyste se oblékali podle jejich pravidel?

Zodpovězení těchto otázek vám pomůže rozhodnout se, kolik prstenů můžete nosit a jak velké by měly být. Výstřednější kousky si můžete nechat na zvláštní příležitosti a když vyrazíte večer ven. Během dne se držte jednodušších decentnějších kousků.

Na které ruce byste měli prsten nosit?

I když na toto téma je mnoho různých názorů, neexistují žádná jednoznačná pravidla. Výjimkou je váš snubní prsten - v Dánsku se tradičně nosí na prsteníčku levé ruky. Rychlý průzkum naší kanceláře však ukazuje, že tomu tak není vždy! Pohodlí je často považováno za důležitější než tradice.

Tak, na kterém prstu prsten nosit? Kliknutím sem uvidíte rozdíl mezi nošením prstenu na malíčku a na ukazováčku.

3. Slaďte barvu kovů a barvu pleti

Influencer Michele Fedecostante navrhuje vybrat jednu barvu kovu a stavět na tom. "Aby můj outfit vypadal dokonale, ujistím se, že prsteny barevně ladí s náhrdelníkem nebo náramky." Nemíchám stříbro a zlato, ale volím černé a zlaté nebo černé a stříbrné kombinace.“

Hlavním důvodem, proč nosit stejnou barvu kovu, je to, že outfit pak bude vypadat sjednoceně a upraveně. I když jsme byli svědky toho, jak se ponožky v sandálech posunuly z kategorie pouze pro táty do hlavního proudu (díky, Beckhame) - takže, jak se říká, pravidla se mají porušovat.

Nošení 1 prstenu z obou kovů (stříbrné a zlaté barvy) vám dává volnou ruku k výběru jakékoli barvy pro vaše další prsteny, náramek nebo hodinky. Vaše volba bude vypadat jako záměrná a nebudete vypadat, jako byste se oblékali ve tmě.

Když už mluvíme o tmavší (nebo světlejší)… sladění kovů s tónem vaší pleti je dalším způsobem, jak zajistit, aby vaše šperky neodváděly pozornost a aby váš konečný vzhled byl dokonalý.

Jak zjistíte svůj tón pleti

  1. Přestaňte s tím, co děláte, a podívejte se na své žíly na zápěstí.
  2. Jakou barvu mají? Pokud jsou zbarveny domodra, máte chladnější tón pleti. Pokud dozelena, máte teplejší tón pleti.

S jakou barvou kovu bude prsten vypadat nejlépe?

  • ** Chladnější tón pleti: ** Prsteny ze stříbra, oceli ve stříbrném tónu, platiny a titanu vám budou slušet.
  • ** Teplejší tón kůže: ** Prsteny ze zlata, oceli ve zlatém tónu, růžového zlata a mosazi se budou pěkně doplňovat.

Hledáte pánský prsten s drahým kamenem? Podívejte se na kameny červené, modré, fialové a zelené barvy pro chladnější tóny pleti. A oranžové, hnědé, žluté nebo tyrkysové pro teplejší tóny.

4. Držte se jednoduchosti (nebo ne)

Pokud s pánskými prsteny teprve začínáte, pamatujte, že méně je více. Pokud si nejste jisti, jestli máte dostatek sebevědomí (a úroveň pohodlí), abyste měli plnou ruku prstenů, rozhodněte se nejdříve pro 1 nebo 2 kousky. Soustřeďte se na jednu ruku a prsteny noste na prstech, které se nedotýkají.

João Nunes, módní influencer navrhuje: „Mám 3 prsteny, které nosím denně. 2 nosím na jedné ruce - víc by mě ruku moc zatěžovalo - a 1 na druhou. Pokud nosíte více než 1 prsten, vyberte kousky, které mají podobný styl nebo barvu.“

Skvělý „startovací“ prsten je pečetní prsten. Navlékněte si jeden a máte hotovo. Pokud nosíte snubní prsten, nasaďte si pečetní prsten na opačnou ruku.

Zaměřte se na rovnováhu

Všechno se odvíjí od vizuální (ne)rovnováhy. Je důležité, aby váš vzhled nebyl symetrický. jedna strana by měla být vizuálně zaplněnější než druhá.

Nosíte snubní prsten a hodinky na jedné ruce? Potom přidejte 2 prsteny na druhou. Cílem je, aby obě ruce / zápěstí nevypadaly stejně.

Pokud chcete jen 1 prsten navíc (kromě snubního prstenu), pohrajte si s tím, jak by vypadal na opačné straně. Možná ho bude lepší nosit na stejné straně jako váš snubní prsten. Zrcadlo bude vaším nejlepším přítelem. Váš nejlepší přítel bude také vaším zrcadlem - nebojte se požádat o pomoc.

Rovnováha se vztahuje také na velikost prstenů. Pokud máte silnější prsty, větší prsten bude vypadat proporcionálně - a naopak, pokud máte delší a štíhlejší prsty, volte menší, decentnější prsteny.

Váš prsten bude vyprávět příběh

Od jednoduchého keramického po ocelový prsten s opičí lebkou, prsten, který si vyberete, o vás něco vypovídá.

''Nosit a kombinovat prsteny je životní styl. Někteří muži, podobně jsem já, váhají s nošením šperků, protože se jim šperky těžko kombinují. Myslíme jen na snubní prsten … ale, můžeme nosit jakékoli prsteny.

Nosím prsteny, protože chci, ne kvůli tradici nebo trendům. Jako každý doplněk, který vás zaujme, ho budete rádi nosit - a nebudete o tom ani přemýšlet. Zvolíte ten, který vyjadřuje vaši osobitost a pomůže vyprávět váš příběh.'' – Carlos Nóbrega

Vyjádřit svůj příběh šperkem je o tom udělat první krok. Použijte naše tipy jako vodítko, ale pokud chcete kombinovat různé barvy kovů, ignorovat vizuální rovnováhu a zcela ignorovat tón pleti … máte to od nás povoleno!

Je to váš příběh. A se sebevědomím můžete nosit cokoli.

4 typy prstenů do začátku

Pánské pečetní prsteny

Pánské prsteny s kameny

Keramické prsteny pro muže

Výrazné pánské prsteny

Vy se ptáte – my odpovídáme

Kolik prstenů najednou může muž nosit?

I když máte 10 prstů, doporučujeme vám nosit maximálně 3 prsteny najednou. Samozřejmě můžete nosit více, ale obecně se držte tří (nezatíží vám zápěstí).

Kolik prstenů mohu nosit na jedné ruce, aniž by to vypadalo přehnaně?

Správná otázka je, kolik prstenů můžete nosit, aniž byste měli POCIT, že je to přehnané. Pokud jsou to 2, pak tady je vaše odpověď. Pokud je to 10 … jděte do toho!

Co znamená nošení prstenů na každém prstu?

Znamená to, že máte rádi prsteny. A pravděpodobně to znamená, že během dne toho moc nenapíšete.

Více o prstenech na palec a malíček si přečtěte tady.

Na které ruce by měli muži nosit snubní prsten?

V Česku se snubní prsten nosí na levé ruce.

Je nevhodné nosit prsten na prsteníčku levé ruky, když nejste ženatí nebo zasnoubení?

Váš prsteníček není nijak výjimečný - nepoužíváte ho k tomu, abyste dávali palec nahoru, a není to ten, který zvednete, když vás ohrožuje jiný řidič, ani to není malíček, se kterým přísaháte své desetileté neteři… Je perfektní na nošení prstenu.

Uvědomte si ale, že pokud se v pondělí dostavíte do práce se stříbrný nebo zlatým prstenem, vaši kolegové se vás mohou zeptat, jestli jste se o víkendu oženili.

Jak by měl prsten padnout?

Při nákupu pánského prstenu se ujistěte, že je dostatečně volný, aby se dal bez problémů otáčet kolem prstu.

Chcete, aby seděl na prstu pohodlně, aniž byste se museli obávat, že z prstu sklouzne při každém mytí rukou.

Jsou pánské prsteny v módě?

Pánské prsteny jsou jednou z našich nejprodávanějších kategorií po celém světě. Nejen, že jsou v módě, ale také vám mohou pomoci vyniknout, aniž byste museli mluvit.

Pokud chcete důkaz o tom, jak jsou módní, podívejte se na celebrity od Zayna přes Orlanda Blooma po samotného Thora, Chrisa Hemswortha.

Musím sladit barvu kovu u pánských prstenů?

Muset je silné slovo. Musíte pít vodu, abyste přežili? Ano. Musíte sladit kovy, abyste mohli pokračovat v životě na Zemi? Eh.

Sladění kovů je snadný způsob, jak dosáhnout sladěného a rafinovaného vzhledu. Výhody převažují nad časem potřebným k zajištění toho, aby přezka na opasku ladila s vaším prstenem.

Jaký prsten by měl muž mít, když vyrazí na rande?

Oblékání na rande závisí na 2 aspektech - kam jdete a s kým jdete.

Pokud jste vyrazili na koncert v džínách a kožené bundě, můžete zvolit odvážnější prsten.

Zarezervovali jste si stůl v drahé restauraci? Zvolte jednobarevný prsten - kovový nebo keramický kroužek - nebo decentní pečetní prsten s barevným kamenem nebo bez něj.

Jak začít nosit pánské prsteny?

Prvním krokem k nošení jakýchkoli pánských šperků je nebát se začít.

Pokud s doplňky teprve začínáte, začněte jedním jednoduchým dílkem - jako je pánský prsten z nerezové oceli. Vyvarujte se příliš honosného nebo velkého kousku a pro přehlednost nezapomeňte sladit kovy.

Jaký prsten by měl muž nosit každý den?

Prsten, který chcete nosit denně, by měl podtrhnout váš styl a nezavazet vám při práci. Pracujete celý den rukama? Pak nedoporučujeme větší prsteny, které by byly až moc těžkopádné.

S klasickým prstenem, který kombinuje odolné materiály (například keramický prsten nebo prsten z nerezové oceli) a čisté linie (nic příliš složitého nebo detailního), nemůžete udělat chybu. Jen se ujistěte, že barva, kterou si vyberete, ladí s vaším outfitem.

Čím se vyznačují muži s prsteny?

Ve společnosti Trendhim se nestaráme o názory jiných - věříme, že každý muž má svobodně vyprávět svůj příběh.

Bude někdo komentovat váš prsten? Určitě. Řekne vám někdo, že nemůžete nosit prsten na prostředníčku, ukazováku nebo malíčku? Pravděpodobně.

Měli byste se zabývat názory ostatních na vaše prsteny? Ani náhodou.

Co pánský prsten symbolizuje?

Pánské prsteny jsou populární po staletí - od starověkých Egypťanů tkajících papyrusové prsteny až po irský prsten Claddagh, který je uveden jako symbol přátelství a lásky.

Dokonce byl o jednom mocném prstenu natočen film. O něm a jeho symbolismu.

Váš prsten může vyjadřovat, cokoli chcete. Je součástí vašeho příběhu a je pouze vaší volbou.

Co si můžete na pánský prsten nechat vygravírovat?

Pokud chcete, aby váš prsten symbolizoval něco jedinečného, zvažte osobní gravírování.

Nejste si jisti, co si nechat vygravírovat? Kliknutím sem zobrazíte naše návrhy a inspiraci pro váš prsten.

Jaké jsou současné trendy pro pánské prsteny v Česku?

V Česku jsou populární pečetní prsteny. Prsteny s barevnými drahými kameny jsou také velmi populární.

Pamatujte, že trendy přicházejí, ale prsten v klasickém stylu a čistými liniemi hned tak z módy nevyjde.

Jaký prsten je pro muže nejvhodnější?

Nejlepší prsten pro muže je ten, který bude(te) opravdu pravidelně nosit. Nemá smysl trávit hodiny hledáním dokonalého prstenu, pokud skončí v zásuvce.

Díky široké škále stylů a kovů, ze kterých si můžete vybírat, si budete chtít nejdříve udělat průzkum, než vyrazíte na nákupy.

Pokud hledáte prsteny, které vypadají dobře, ale finančně vás nezruinují, prohlédněte si naši kolekci 300 jedinečných kousků.

Mezi oblíbené kovy pro výrobu pánských prstenů patří:

  • Titanové prsteny pro muže - lehké a super odolné
  • Wolframové prsteny pro muže - extrémně tvrdé a ultra odolné
  • Pánské prsteny z nerezové oceli
    odolné, pevné a cenově dostupné
  • Pánské prsteny ze stříbra 925 – lehký, odolný a tvrdší než zlato