Z důvodu velikonočních svátků budou objednávky odeslány v úterý 2. dubna

Z důvodu velikonočních svátků budou objednávky odeslány v úterý 2. dubna

Můžete vrátit do 365 dnů – nebudeme se ptát proč!
Doručení 60 Kč - Možnost doručení zdarma od 875 Kč-
Kontaktujte nás

Jak náramky nosit - ale nepřehnat to

Naučte se princip nošení náramků bez toho, že budete vypadat, že se až příliš snažíte.

V průběhu let si pánské náramky prošly mnoha podobami. Od těch mušlových, které se nosili po dovolené až po rychloupínací náramky, které byly dokonce i zakázané v některých školách v 90. letech. A nezapomínejme ani na trend neonových plastových náramků z roku 2004… a jejich kopie, které se objevily na zápěstích po celém světě.

Zapomeňte na trendy a všimněte si, že jedna věc je stejná - jedná se o náramky.

Náramek je jedním z nejjednodušších doplňků, které nosíme. Decentní proužek kůže nebo korálkový náramek dokáží dodat outfitu šmrnc, a navíc dokáže naznačit naši osobitost, bez toho abychom o sobě cokoliv řekli. Skvělý způsob, jak naznačit, že máme život i mimo kancelář nebo způsob, jakou vytváříme atmosféru kolem nás. Klíček k nošení náramků je nenucenost.

Pokud se naší radou budete řídit, nestanete se obětí každého nového módního stylu náramků na světě - nebudete vypadat jako z filmu WWJD, ani nebudete vzbuzovat dojem, že jste právě vystoupili z letadla po měsíčním kurzu cvičení jógy na Bali.

1 Jak náramky nosit - ale nepřehnat to1.1 Jak si vybrat ten správný náramek1.2 Jak náramek nosit1.3 Vaše otázky - naše odpovědi

Jak si vybrat ten správný náramek

Nenucenosti dosáhnete, pokud se budete řídit těmito základními pravidly:

  • Rozměry a jak náramek sedí na zápěstí
  • Celkový styl
  • Příležitost, na kterou si ho chcete vzít

Rozměry a jak náramek sedí na zápěstí

Náramek by měl velikostně odpovídat vaší velikosti a dobře sedět na zápěstí.

Což znamená, že větší náramky vypadají lépe na silnějším zápěstí a drobnější náramky budou vhodnější na útlejší zápěstí.

Navíc by měl být náramek dostatečně velký, aby pohodlně seděl na zápěstí. Některé náramky, jako jsou elastické korálkové náramky, mají velikost "jedna velikost pro všechny" a nejsou omezeny velikostí vašeho zápěstí.

Mohutný kovový náramek, který se posouvá nahoru a dolů po vaší ruce, se rychle opotřebuje. Náramek s vyšší hmotností by měl dobře sedět na zápěstí, zatímco lehčí kousky mohou být na ruce volnější.

Jak najít tu správnou velikost

Náramek dobře sedí tehdy, pokud je mezí ním a zápěstím trochu místa... ale ne zase tolik, aby se volně posouval nahoru a dolů od předloktí po dlaň.

Mezi náramkem a zápěstím by měl být prostor na vsunutí 1 nebo 2 prstů.

Dobrý tip je zacházet s náramky jako s hodinkami - noste je pod rukávem. Pamatujte na to hlavně tehdy, pokud nosíte masivnější náramek, aby manžeta u košile nebyla vyboulená, když pod ní náramek zastrčíte, nebo v případě, že se pod manžetu náramek vůbec nedostane.

Celkový styl a vzhled

Jaký vzhled náramku hledáte? To je klíčová otázka. Náramky - a doplňky vůbec - nosíme, abychom svému outfitu dodali trochu osobitosti. Myslete na to, jakou zprávu vysíláte svému okolí tím, co si oblékáte.

Pamatujete na nenucenost? O tu nám jde především.

Dobrý tip je, zvolit si přirozený styl.

Přírodní materiály, jako je kůže, dřevo a kámen, se dobře nosí i několik let a časem dokonce vypadají ještě lépe. Barva těchto materiálů se jednoduše kombinuje a hodí se téměř k jakémukoliv oblečení.

Nošení všech těch lesklých kovů může vypadat trochu jako z hip hopového klipu... toho špatného. Vyhnete se tomu tak, že nakombinujete kov s přírodními materiály. Například kůže dodá kovu mužný vzhled a celý vzhled bude decentnější... vydáte se tak tím správným směrem.

Váš náramek vyšle do světa zprávu a někteří lidé se budou ptát, zda má nějaký zvláštní význam. Vyberte si náramek, který se k vám hodí a vypráví váš příběh.

Příležitost, na kterou si ho chcete vzít

Pamatujte: Náramek si můžete sundat.

Můžete mít jeden nebo dva oblíbené náramky, ale nemusíte je stále nosit. Ne všechny náramky jsou vhodné pro každou příležitost.

Pro většinu formálních příležitostí bychom doporučovali jemnější, decentní náramek v tmavé barvě. Můžete nosit i řetízek ve stříbrné nebo zlaté barvě, která ladí s barvou vašich manžetových knoflíčků.

Ale co když na sebe chcete upoutat pozornost?

Některé příležitosti - noční kluby, koncerty a sportovní akce - jsou ideální, když si chcete obléknout výraznější a vkusnější oblečení. Odlište se od ostatních svým stylem. Nebojte se výraznějšího vzhledu.

Jak náramek nosit

Díky Instagramu se zdá být všechno tak jednoduché. Jenže, napodobováním toho, co vidíte na sociálních sítích hrozí, že se stanete 'tím borcem' s náramky. Jen karikaturou stylového muže. Jediné na co se všichni zaměří při pohledu na vaši fotku bude počet náramků na ruce místo obdivu celkového outfitu.

V jednoduchosti je krása.

Styl a oblékání by měly být v rovnováze (nebo v mírné nerovnováze). Představte si dvě zápěstí jako strany klasické váhy. Jedno zápěstí by mělo být trochu těžší než druhé. Tento koncept se nazývá vizuální hmotnost.

Určitě nechcete nosit několik náramků na jednom zápěstí a druhé mít úplně prázdné. Také na nich nechcete mít přesně totéž... pokud tedy nechcete vypadat, jako byste měli náramky - ty policejní.

Postavte se před zrcadlo a podívejte se na sebe. Pokud máte jakékoliv pochybnosti, náramek si sundejte. Můžete si ho dát i zítra.

SÓLO: Jak nosit jeden náramek

Nejjednodušší způsob, jak náramky nosit. Začněte s jedním nebo dvěma a dejte si je na stejné zápěstí. Hotovo.

Když budete nosit hodinky, dejte si náramek na druhou ruku. Nebo zapomeňte na hodinky a dejte si jen náramek. Ujistěte se, že hodinky a náramky nejsou stejně široké (vizuální hmotnost) - k masivnějším hodinkám byste měli zvolit jemnější, tenčí náramek.

Zvolte si takový náramek, pomocí kterého sjednotíte váš vzhled - vybráním decentnější barvy z vašeho outfitu. Použijte základní odstín košile nebo knoflíku a slaďte náramek s touto barvou nebo odstínem. Nebo zvolte přírodní barvy náramku - dřevo nebo kůže - které se hodí ke všemu.

SET NÁRAMKŮ: Jak nosit více náramků najednou

Vyhledávaný způsob, který dokáže velmi ovlivnit náš vzhled. Mnozí z nás ho chtějí tajně kopírovat. Několik náramků na jedné ruce se nosí pro dobře zcestovalý, bezstarostný a individuální vzhled.

Patnáct náramků, které se posouvají nahoru a dolů po zápěstí, sice vypadá dobře na obrázku, ale nejsou vhodné pro každodenní nošení. Sedíte celý den za počítačem? Několik náramků najednou může být nepříjemné, když máte zápěstí položené na klávesnici nebo když pracujete s myší... nemluvě o tom, že byste mohli vypadat jako tanečník z Bollywoodských filmů.

Začněte kombinováním 3 až 4 pánských náramků, které mají společné téma, ale nemusí se dokonale shodovat. Nenoste všechny náramky ve stejné barvě nebo ze stejného kovu.

Nejlepší kombinaci dosáhnete smícháním barev a materiálů. Vyzkoušejte 2 korálkové náramky (s lávovým kamenem nebo tygřím okem) a 1 kožený náramek v přírodní barvě. Pokud to vypadá dobře a máte pocit jistoty, přidejte i další kožený náramek v jiné šířce.

Náramkové hodinky se počítají jako součást rovnice vyvážení. To znamená, že k dosažení plného efektu nepotřebujete více než 2 náramky.

Pár stylů, se kterými můžete experimentovat:

  • Kombinace různých stylů/velikostí korálků
  • Nošení náramků z přírodní kůže a oceli
  • Kombinace kožených a korálkových náramků pro bohémský vzhled
  • Kombinace řetízkových náramků a ID náramků s ploškou pro mužnější vzhled

Tipy při kombinování náramků

Vyhněte se přílišné barevnosti. Noste jeden náramek v přírodní barvě na každé dva barevné náramky.

Vyhněte se kombinaci více silnějších kovových náramků.

Pamatujte si, že postačí pouze jeden set náramků. Pokud budete mít obě zápěstí plná náramků, bude to příliš a ani to nebude pohodlné...pokud nejste pirátem.

KOMBINACE NÁRAMEK A HODINKY: Jak nosit náramek společně s hodinkami

Jde o nošení 1-2 náramků a hodinek na stejném zápěstí. V této kombinaci jsou lepší tenčí náramky a měly by být umístěny pod hodinkami - blíže k vašemu zápěstí (v blízkosti vaší dlaně) - místo toho, abyste je nosili nad hodinkami (blíže k loktu).

Dobře vypadá, když mezi vašimi hodinkami a náramky není velký kontrast. Podívejte se na vaše hodinky, opasek, kravatovou sponu a náramky. Kombinujte barvu kovů tak, aby k sobě ladily.

Vedlejší role v show v podobě náramků by neměla převálcovat hlavní hvězdu - vaše hodinky. Robustnější hodinky se mohou kombinovat s širšími náramky. Rafinovanější kousky můžeme zkombinovat i s tenčími náramky. V každém případě by měly vaše doplňky vysílat stejnou zprávu.

Vhodný náramek dělá to, co by měli dělat všechny dobré doplňky - dokončuje váš vzhled.

Při nošení náramků si vždy pamatujte na důležitost vizuální hmotnosti a nebojte se experimentovat.

Pokud se rozhodnete, že náramek není pro vás to pravé, vždy si ho můžete sundat. To platí pro všechny doplňky - máte možnost změnit názor a nenosit je. Pohrajte si s nimi a rozhodněte se.

Jste připraven dát hodinkám nejlepšího přítele? Máte dvě zápěstí a nyní už i znalosti. Tak na co ještě čekáte?

Druhy pánských náramků

Nosit náramek je snadné. Při výběru správného typu náramku je třeba většího úsilí. Sestavili jsme seznam našich oblíbených pánských náramků a důvody, proč byste měli zvážit, který z nich (nebo několik) pomůže vyprávět váš příběh.

Pánské korálkové náramky

Pokud jde o seznam nejlepších náramků pro muže, korálkové náramky jsou na předních pozicích. Patří mezi ně jak pánské náramky z pravých kamenů, tak náramky z dřevěných korálků.

Pokud hledáte kvalitní korálkový náramek, vybírejte si z náramků s korálky z přírodního kamene. Kamenné korálky přicházejí v nesčetných barvách a velikostech a většina z nich je odolná vůči poškrábání a jsou voděodolné. O některých náramcích s korálky z přírodního kamene se říká, že jsou léčivé a uvádí se, že pomáhají se vším od důvěry až po soustředění.

Příkladem přírodního kamene, který se skvěle hodí na výrobu pánského náramku, je lávový kámen. Lávový kámen je vulkanická hornina oblíbená pro svou sytě černou barvu a porézní texturu. Má svou historii, která začala hluboko v zemském jádru a tím, že nyní sedí na vašem zápěstí, bude skvělým důvodem pro zahájení konverzace, nemyslíte?

Pokud hledáte náramek, který chcete kombinovat s dalšími, zkuste sladit 2 nebo více náramků s korálky z přírodního kamene - budete tak vyprávět svůj jedinečný příběh. Nemusíte však kombinovat jen s korálkovými náramky. Kožené, ocelové a náramky s kotvou se budou stejně dobře kombinovat s náramky s korálky z přírodního kamene. Pokud si nejste jisti, že náramky dobře nakombinujete sami, nakupujte sady náramků. Jsou to předem navržené sety náramků, které jsme pro vás již nakombinovali.

Náramky s kotvou pro muže

Náramky s kotvou definují výraz „jedna velikost pro všechny“. Pánské náramky s kotvou se skládají z dlouhé kožené nebo textilní šňůry, která je zdvojená a je na ní uvázaný uzel. Posunutím uzlu upravíte délku náramku. Jakmile najdete perfektní velikost pro vás, protáhněte kotvu otvorem v uzlu a jste připraveni na komplimenty.

Tento typ náramku dostal svůj název podle kovového zapínání ve tvaru kotvy. Najdete také náramky s háčkem na ryby místo kotvy. Tyto námořní náramky mají kořeny v symbolismu - kotva je ikonickým symbolem uzemnění. Jsou dostatečně ležérní, aby se daly nosit s džíny, šortkami i s oblíbeným letním oblekem.

Kovové náramky Cuff pro muže

Pokud chcete vylepšit své zápěstí náramkem, který je malinko těžší, ale přesto je super jednoduchý, zvolte pánský kovový náramek cuff. A pokud si necháte vygravírovat ten svůj, budete mít opravdu jedinečný náramek, který bude vyprávět váš příběh.

Na rozdíl od pout (podobný název, ale totéž není totéž) jsou náramky cuff navrženy tak, aby se na zápěstí nasadily bez nutnosti je zapínat. Velikost lze mírně upravit, aby dokonale padly. Ale dejte si pozor, přílišné ohýbání kovu může způsobit jeho oslabení a zlomení.

Na rozdíl od korálkových náramků nebo kovových řetízkových náramků by se náramek cuff neměl kolem vašeho zápěstí otáčet. Měl by sedět těsně pod zápěstní kostí, zápěstí nesvírá, a dá se sundat, aniž byste při tom trpěli.

Složitější bude kombinování pánského kovového náramku cuff. Barva kovu by měla ladit s ostatními kovovými doplňky, které máte na sobě - zvláště pokud tento náramek kombinujete s hodinkami. Jednou z výhod kovového náramku cuff je, že jeho jednoduchý design dodává odlišnou texturu a může se snadno nakombinovat s náramky z kamenných korálků nebo s koženým náramkem.

Pánské kožené náramky

Náramky pro muže paracord

Myslíte si - pohodička. Slunce svítí. Ptáci zpívají … a pak BUM, jste napadeni hordou zombíků.

Rozhlížíte se po kopí, ale kdo má dnes u sebe kopí? Natáhnete se po paracordovém náramku, nastražíte past a uniknete bez úhony. A to jste si mysleli, že náramek paracord je jen pro krásu.

Další věci, které vám mohou zachránit život, s náramkem paracord:

  • Upevníte své vybavení
  • Vytvoříte si úkryt
  • Použijete ho místo vlasce nebo na stehy
  • Použijte ho k opravě tkaniny
  • Vytvoříte si dlahu
  • Zahrajete si hru na oběšence
  • Vytvoříte si škrtidlo
  • Jsme to jen my … nebo si také myslíte, že jsme zachránili lidstvo?

Jak můžete vidět, náramky paracord jsou víc než jen módními doplňky. Padáková šňůra byla původně používána vojáky během druhé světové války. Uvědomili si, že toto silné, tenké lanko je dobré pro víc než jen vyskočení z letadel a jsme rádi, že to udělali … i když nevíme, zda byl stylový doplněk na prvním místě jejich seznamu.

Dnes můžete narazit na náramky, které vypadají jako paracordové náramky, ale jsou ve skutečnosti vyrobeny z polyesteru. Nenechte se zmást … skutečné náramky paracord jsou vyrobeny z odolného nylonu. Pokud hledáte opravdový náramek pro přežití, podívejte se na náramky paracord pro muže, které mají outdoorové doplňky jako kompas, křesadlo a píšťalku.

Ocelové náramky pro muže

Jste aktivní. Máte čas na práci i na zábavu. Pomáháte starším dámám přejít ulici. Jste v podstatě Iron Man bez obleku (a bez konce hry Endgame).

Možná si myslíte, že by vás náramek zpomaloval? Překážel při záchraně světa nebo nákupu mléka? Pak zvolte pánské náramky z pevné nerezové oceli. Jsou elegantní, ultra odolné a nezpomalí vás … bez ohledu na to, co si na vás život připraví.

Když už mluvíme o připravenosti … obléknout si skvělý outfit není nikdy na škodu. Ale jsou to drobné detaily, které outfit dokončí. Jedním z náramků, který se snadno nosí je řetízkový kovový náramek. Můžete si vybírat mezi jednoduchými, lehkými a decentními nebo naopak mohutnými, těžkými a zdobenými. Od nerezové oceli chirurgické kvality až po různé barvy a styly je prakticky zaručeno, že budete stylovým hrdinou s ocelovým náramkem.

Vaše otázky - naše odpovědi

Na kterém zápěstí se nosí pánský náramek?

Pokud chcete nosit náramek s hodinkami... noste ho na stejném zápěstí jako hodinky. V opačném případě ho noste na opačné straně.

Neexistují žádná pravidla - pouze preference. Dávejte si pozor, aby vám náramek nezavazel během práce. To znamená, že byste ho měli nosit na své nedominantní ruce.

Zápěstí, na kterém nosíte náramky, nesouvisí s vaší sexuální orientací. Neexistuje homosexuální nebo heterosexuální způsob nošení náramků.

Jaký náramek mohu nosit i do posilovny?

Doporučujeme korálkový náramek, který bude pevně sedět na pokožce. Proč? Elastická páska neabsorbuje pot a nemusíte se bát, že by vám spadl ze zápěstí během vašeho posledního klikodřepu.

Zvolte mužný černý řetízkový náramek pokud chcete, aby dobře ladil s vašimi fitness hodinkami. Náramek z nerezové oceli může s vámi i do sprchy.

Můžu nosit hodinky a náramek najednou?

Ano, můžete! Je naprosto v pořádku, pokud kombinujete hodinky s náramkem nebo dvěma. Jen si dejte pozor, jaký náramek zvolíte, aby nepoškrábal vaše hodinky.

Můžu nosit náramky na obou zápěstích?

Na co byste jinak měli zápěstí dvě?

Nošení náramků na obou zápěstích je o vizuální hmotnosti. Ujistěte se, že jedna strana je vizuálně těžší než druhá a nemáte co řešit!

Je tygří oko nebezpečné?

Koupili jste si náramek s tygřím okem a máte obavy z azbestu? Nebo jste možná ani nevěděli, že byste se měli azbestu obávat?

Není čeho se obávat. Tygří oko je bezpečné. A pro informaci... azbest rozhodně ne.

Můžu náramek nosit i do sprchy? Je vodě-odolný?

To záleží na tom, z jakého materiálu je vyroben. Náramky vyrobené z voskované bavlny (a některé náramky z nerezové oceli) jsou bezpečné a vodě-odolné.

Většina pánských náramků se dá snadno sundat. Takže před skokem do moře vydržte 15 sekund a sundejte si je. Určitě budete spokojenější.

Vypadají měděné náramky dobře?

Zeptejte se někoho z dvacátých let minulého století a řeknou vám, že ano! Měděné náramky mají ulevit od artritidy, ale ukázalo se, že to není pravda. Co naděláš.

Jak najdu tu správnou velikost?

K měření velikosti zápěstí použijte metr nebo kousek šňůrky. Abyste získali správnou velikost náramku, měřte těsně nad zápěstní kostí.

Jak mám náramek čistit?

Doufáme, že nenecháváte stékat zmrzlinu po vašem zápěstí ... nebo možná, že necháte. V podstatě nezáleží na tom, zda ano nebo ne. Náramky se v průběhu času znečistí.

Kovové náramky: Prvním krokem je určit, o jaký typ kovu jde. Pokud jde o nerezovou ocel a náramek je vodě-odolný, omyjte ho v teplé vodě s trochou mýdla. Ujistěte se, že jste ho dobře vysušili. Dejte ho zkontrolovat klenotníkovi, zda je z pravého stříbra nebo zlata.

Kožené nebo korálkové náramky: Náramek otřete vlhkým hadříkem. Nenechávejte ho ve vodě a nepoužívejte mokrou tkaninu, ze které kape voda. Jemně ho otřete a poté jej osušte suchým hadříkem..

Jaký náramek můžu nosit na akci ve stylu Black tie?

Na formálnější akci se hodí stříbrný nebo zlatý řetízkový náramek. Bude vypadat dobře s vaším oblekem nebo frakem. Ujistěte se, že ladí ke kovům, které nosíte – náramek ve stříbrné barvě s manžetovými knoflíčky ve stříbrné barvě.

Co jsou to náramky stylu 'cuff'?

Náramky stylu 'cuff' jsou většinou vyrobeny z kovu a snadno se na zápěstí natahují nebo sundávají. Mají pevný tvar a většinou nejsou spojeny, nemají zapínání. Jsou skvělé k ležérnímu i formálnějšímu stylu oblékání a často časem vypadají ještě lépe, protože si kov vytvoří patinu.

Nepleťte si je s pouty. Ta jsou naopak velmi nepraktická a nevypadají dobře s žádným outfitem.

Jak dlouho můžu nosit náramek z festivalu?

Sundejte si ho na parkovišti na cestě domů. Festival skončil ... a je konec i papírovému náramku.

Nosí hetero muži náramky?

Ano, hetero muži náramky nosí. Pokud hledáte inspiraci, podívejte se na celebrity nebo sportovní osobnosti, o kterých víte, že jsou hetero. Uvidíte, že mají na zápěstí jeden nebo dva náramky … a pravděpodobně také náhrdelník nebo náušnici.

Pravdou je, že šperky a doplňky, které si vyberete, nemají nic společného s vaší sexualitou - to zahrnuje pánské náramky.

To také znamená, že co se týče nošení náramku, není gay ani hetero zápěstí. Pro větší pohodlí noste náramek na levé ruce, pokud jste pravákem, a na pravém zápěstí, pokud jste levák.

Je v pořádku, když muži nosí náramky?

Samozřejmě, že je to v pořádku, když muži nosí náramky.

Nejdůležitějším „pravidlem“ při rozhodování o nošení náramku je vybrat si takové, které vám nebudou zavazet při každodenní úkolech. Zatímco Johnny Depp možná nosí spoustu náramků s korálky a z kůže, ale pokud celý den sedíte u počítače a píšete, mohou být pro vás těžkopádné.

Začněte něčím jednodušším a podívejte se na jednoduché tipy výše, o tom, jak si vybrat ten pravý pro vás.

Jaké jsou nejlepší pánské náramky?

Jaké jsou nejoblíbenější náramky?

Pokud jde o náramky, muži mají na výběr. Tady je 6 nejpopulárnějších stylů náramků, které dotvoří každý outfit.

  1. Náramky s kotvou
  2. Korálkové náramky
  3. Kovové náramky cuff
  4. Kožené náramky
  5. Náramky paracord
  6. Ocelové náramky

Následujte odkazy a nakupujte od klasických stylových kousků po trendy kousky právě teď. U nás najdete váš oblíbený styl, od korálkových po kovové náramky cuff.

PŘIHLASTE SE A VYHRAJTE 10 000 KČ

Přihlaste se k pravidelnému odběru stylových tipů, speciálních nabídek a informací o nových produktech. Automaticky se zúčastníte měsíčního slosování o dárkový poukaz v hodnotě 10 000 Kč.

Jsem si vědom/a Zásad ochrany osobních údajů Trendhim. Kdykoli se můžete odhlásit.