Kupte si 2 a získejte 1 zdarma | Končí za:

00:00:00

Kupte si 2 a získejte 1 zdarma

Končí za:

00:00:00
Můžete vrátit do 365 dnů – nebudeme se ptát proč!
Doručení 65 Kč - Možnost doručení zdarma od 1 199 Kč-
Kontaktujte nás

7 DOPLŇKŮ, KTERÉ MUSÍ MÍT KAŽDÝ MUŽ

LUXUSNÍ DOPLŇKY K OBLEKŮM

Velmi kvalitní doplňky vám usnadní cestu k vyšším úrovním vytříbenosti. Luxusní oděv a doplňky jsou dokonalým způsobem, jak vyniknout v záplavě narychlo sestavených outfitů na slavnostní události.

V tomto průvodci vám ukážeme 7 doplňků k obleku, za které se vyplatí si připlatit, a poradíme vám, jak získat dokonale sladěné doplňky k vašim elegantním outfitům.

1 7 doplňků, které musí mít každý muž 1.1 Kravaty1.2 Kravatové spony1.3 Kapesníčky do saka1.4 Opasky1.5 Motýlky1.6 Manžetové knoflíčky1.7 Jehlice do klopy1.8 Sladěné sady

KRAVATY

Každý muž jich potřebuje mít v šatníku několik, aby je mohl vytáhnout, když si to situace vyžádá.

Pokud hledáte drsnější, ale luxusní texturu, která vás posune do vyšší ligy, zvolte kašmírovou nebo vlněnou kravatu. Dodají vám ležérní vzhled se sametově hladkým povrchem.

Pokud toužíte po něčem tradičnějším, hedvábná kravata bude sázkou na jistotu. Hedvábí je měkká a odolná tkanina, která se nemačká a dodá vašemu outfitu nadčasový lesk. Zachovává si svůj tvar, takže budete vypadat upraveně bez ohledu na to, kolik je hodin nebo kolik jste vypili piv.

KRAVATOVÉ SPONY

Kravaty mají svou vlastní hlavu. Ať už je to vítr, nebo vaše úžasné taneční pohyby, mají tendenci odhalovat knoflíky na košili v tu nejhorší možnou chvíli. Proto jsou kravatové spony nezbytné.

Pokud chcete dosáhnout nadčasového a elegantního vzhledu, vyberte si tenkou kravatovou sponu ze stříbra 925. Pokud hledáte doplněk v teplejších tónech, kravatová spona z pozlaceného 14karátového stříbra vás nezklame.

Spony s přírodními kameny zaručeně dodají vašemu oděvu na jedinečnosti.

KAPESNÍČKY DO SAKA

Bez něj vám bude něco chybět. Nenápadný, ale působivý doplněk v podobě kapesníčku do saka sjednotí celý váš outfit.

Doporučujeme hedvábí, které dodá lesk a texturu. Hedvábí dobře drží tvar, nemačká se a je velmi odolné. Pořiďte si kapesníček s keprovou vazbou pro nezaměnitelnou texturu, která dodá vašemu obleku nový rozměr.

Pokud dáváte přednost barevným doplňkům s jedinečným vzorem, vyberte si hladký kapesníček s paisley vzorem nebo květinovým potiskem.

OPASKY

Bez kvalitního koženého opasku se jako profesionál neobejdete. Je to doplněk, který spojuje všechny ostatní kožené prvky vašeho outfitu – boty, řemínek k hodinkám, tašku, kterou si vezmete s sebou, atd.

Nic se nevyrovná luxusnímu opasku z kůže kvality full grain. Černý a hnědý opasek jsou nezbytnou součástí pánského šatníku, abyste měli různé možnosti kombinování. Získají si bohatou patinu a časem se přizpůsobí vašemu tvaru postavy. Full-grain je kůže nejvyšší kvality a je dobrou dlouhodobou investicí.

MOTÝLKY

Motýlky, které kdysi představovaly vrchol sofistikovanosti, se dnes hodí také k ležérnějšímu stylu oblékání. Pokud chcete dosáhnout dokonalé kombinace elegance a osobitosti, s hedvábným motýlkem chybu neuděláte.

Pokud chcete být originálnější, dřevěný motýlek zaručeně udělá hodně parády.

MANŽETOVÉ KNOFLÍČKY

Manžetové knoflíčky váš outfit zvýrazní. Nerezová ocel v šedé barvě gunmetal dodává decentní ráz, zatímco zlatá se bude blýskat na lepší časy. Klasické manžetové knoflíčky ze stříbra 925 jsou jednoduché a nadčasové. Mincovní stříbro nikdy nezklame a dodá outfitu šmrnc.

Pokud máte větší odvahu, manžetové knoflíčky s přírodními kameny dodají vašemu outfitu jedinečnou texturu. Interaktivní kousky, jako jsou ty s mechanickým hodinovým strojkem nebo rotující vrtulí, jsou skvělými doplňky, které rozproudí konverzaci.

JEHLICE DO KLOPY

Jehlice do klopy skvěle sjednotí váš outfit. Sladěná kravatová spona, manžetové knoflíčky a jehlice do klopy = elegantní dokonalost. Pokud hledáte nadčasové doplňky, nic se nevyrovná pozlacenému stříbru.

Perleť a přírodní kameny přinášejí výraznou texturu, ale jehlice do klopy se vyrábějí v široké škále výrazných designů.

SLADĚNÉ SADY

Šifra, jak si vylepšit formální šatník. Předem sladěné sady doplňků k obleku vám ulehčí život.