Z důvodu velikonočních svátků budou objednávky odeslány v úterý 2. dubna

Z důvodu velikonočních svátků budou objednávky odeslány v úterý 2. dubna

Můžete vrátit do 365 dnů – nebudeme se ptát proč!
Doručení 60 Kč - Možnost doručení zdarma od 1 199 Kč-
Kontaktujte nás

Nápady na dárky na Den otců

Na letošní Den otců nedorazíte s prázdnýma rukama. Podívejte se na naše dárková doporučení, nápady a inspirace, které upevní vaši pozici nejoblíbenějšího dítěte.

„Nic mi nekupuj.“Váš táta to asi myslí vážně, ale věřte nám, bude rád, když ho neposlechnete.

Táta vám dá některé z nejdůležitějších - a často i nejpodivnějších - lekcí. Nechá vás selhat, aniž by vám (moc) nadával a vždy vás tlačí, abyste byli co nejlepší. Aniž by na oplátku čekali cokoli.

Přestože většina otců nic nečeká, máte zvláštní příležitost ukázat jim vděčnost a lásku.

Ať už je to váš táta, nevlastní otec, dědeček, nebo učitel, který vstoupil do vašeho života, když jste potřebovali pozitivní vzor, pomáháme najít dárek, který se mu nebude jen líbit ... ale skutečně ho využijeme.

1 nápady na dárky na den otců1.1 Dárky na den otců - co pořídit tátovi na den otců1.2 Osobní dárky ke dni otců1.3 Dárky pro otce, který má všechno1.4 Klasické dárky na den otců1.5 dárky na den otců pro tatínky, kteří cestují1.6 Jak napsat přání na den otců1.7 Původ dne otců1.8 Vy se ptáte – my odpovídáme

Dárky na Den otců - Co pořídit tátovi na Den otců

Najít ten správný dárek pro otce – v den k tomu určený – je o rovnováze. Rovnováze mezi tím, co má rád, a tím, co považuje za užitečné.

Tvrdí váš tatínek, že má všechno, co by kdy mohl chtít? Šance jsou, že je zdvořilý. Na den otců je důležité vybrat dárek, který by si sám pro sebe nikdy nekoupil, ale okamžitě si bude myslet: „Potřeboval jsem to!“

Abyste to dokázali, přemýšlejte o tom, co má váš otec rád a co potřebuje ... a kolik chcete utratit.

  • Co váš táta potřebuje? Chybí mu něco v jeho sadě na holení? Napadá vás dárek, který by jeho den usnadnil?
  • Co má rád? Má svůj styl? Musí se do práce oblékat nějakým předepsaným způsobem?
  • Kolik chcete utratit? I když je to „myšlenka, která se počítá“, někdy chcete dát více než jen přání všeho nejlepšího. Jako výchozí bod pro nákup dárků zvažte svůj rozpočet, včetně ceny dopravy,

Osobní dárky ke dni otců

Nejlepší dárky pro otce jsou osobní. Ručně vyrobená přání „Všechno nejlepší ke dni otců“, které jste přinesli domů jako dítě, byla vzácná, protože šlo o víc než jen klikyháky a papír. Ukázalo se, že jste si udělali čas a energii, abyste pro něj něco vytvořili. A kterého tatínka by to nepotěšilo?

Teď, když jste starší, můžete špagetové umění nechat dětem a soustředit svou pozornost na věci jako manžetové knoflíčky s gravírováním nebo pouzdro na karty z nerezové oceli gravírované jeho iniciálami.

Pokud je váš otec jako ti v naší kanceláři, ocení, že spolu strávíte tento Den otců. Proč nepřidat náramek s osobním gravírováním a připomenout výlet nebo událost, kterou sdílíte? Kliknutím na tlačítko níže získáte další návrhy na gravírování.

Dárky pro otce, který má všechno

Co dát otci, který už všechno má? Pravda je taková, že váš otec nemá všechno. Možná vám řekne, že ano - protože nechce, abyste utráceli těžce vydělané peníze nebo abyste pro něj dělali něco speciálního - ale koho by dárek nepotěšil?

Pokud hledáte nápady na dárky ke Dni otců, poohlédněte se po užitečných a jedinečných dárcích. Něco, co by váš otec nečekal a co by si sám nekoupil.

Vložka na kapesníček do saka bude držet kapesníček do saka dobře oblečeného tatínka dokonale ve tvaru Monarch. Ztrácí váš tatínek sluneční brýle často? Překvapte ho skládacími slunečními brýlemi, které může vložit do kapsy.

Nebo dejte svému tatínkovi na Den otců koženou peněženku s odnímatelným pouzdrem na karty. Je to klasická pánská peněženka v moderním pojetí, kterou váš otec ocení. Plus… kůže je materiál, který se postupem času zlepšuje.

Klasické dárky na Den otců

Některé dárky na Den otců obstály ve zkoušce času - napadá nás hrnek na kafe s nápisem „Nejlepší táta na světě!“ Jedná se o klasické dárky pro otce odůvodněně ... prostě fungují!

Ať už je to vázanka,set na holení nebo set na úpravu vousů, tyto klasické dárky prakticky zaručí, že se budou líbit. Pokud hledáte něco zvláštního, přidejte gravírovanou sponu na kravatu k vázance a kosmetickou tašku na zavěšení k uložení sady na holení.

Dárky na Den otců pro tatínky, kteří cestují

Ať už váš tatínek často létá nebo cestuje jen tehdy, aby vás navštívil, tyto dárky jsou základem pánského šatníku.

Pokud nosí obleky, zvolte věšák na kravaty, který zamezí pomačkání jeho vázanek. Co takhle vybrat skládací batoh, který si táta může vzít na dovolenou? Lazy Bear nabízí vodě-odolný batoh, který se sbalí do zavazadel, dokud nedorazí na místo určení.

A pokud jste stále potřebujete inspiraci, podívejte se na naše peněženky s blokováním RFID. Není lepší způsob, jak udržet otce (alespoň jeho karty) v bezpečí.

Jak napsat přání na Den otců

Ručně napsaná přání mohou působit staromódně, ale právě proto jsou tak speciální. Chcete-li využít této příležitosti a říci svému otci, že ho máte rádi, upřímně, měli byste to dělat častěji, ručně napsané přání bude pro něj velmi cennou památkou.

Nemusíte ke Dni otců napsat báseň ... ale když napíšete, bude to skvělé! Namísto toho mu připomeňte společnou vzpomínku, která symbolizuje váš vztah, nebo napište něco, co jste se od něj naučili.

Nejdůležitější věta v přání je ta, která mu potvrdí, že vás dobře vychoval a dáte mu uznání, které si zaslouží. Dobře jste dopadli - poděkujte mu za to.

Původ Dne otců

Ohromit tatínka dárkem na Den otců je jedna věc. Překvapit ho vědomostmi - jako je vznik tohoto svátku v USA – je naprostý bonus.

Stejně jako spousta skvělých věcí i příběh Dne otců začala žena. Když Sonora Smart Dodd uslyšela kázání o hnutí za účelem založení Dne matek, věřila, že si i otcové zasloužili vlastní oslavu. Její otec sám vychoval šest dětí. Zasloužil by si uznání.

První oslava Dne otců se konala třetí neděli v měsíci, 19. června 1910. Prezident Lyndon B. Johnson později svátek formalizoval prezidentským prohlášením a Richard M. Nixon z něj učinil státní svátek v roce 1972.

Vy se ptáte – my odpovídáme

Nejlepší dárky na Den otců 2020?

Požádali jsme tatínky v naší kanceláři, aby vybrali nejlepší dárky na Den otců. Nakupujte dárky doporučené a schválené tatínky, které jsou exkluzivní pro Trendhim.

Jaké osobní dárky může dcera dát otci?

Pokud hledáte jedinečné, osobní dárky pro tatínka, které mu připomenou, proč jste jeho oblíbená dcera, podívejte se na naše návrhy níže:

  • Pánské hodinky
  • Pánský náramek
  • Pánská peněženka
  • Pánská kosmetická taška
  • Bekovky

Jaký dárek na Den otců můžete poslat poštou?

Poštovné obvykle závisí na velikosti a hmotnosti dárku. Pár manžetových knoflíčků váží mnohem méně než pouzdro na hodinky.

Ať už letos pošlete jakýkoli dárek, nezapomeňte na dárkové balení.

Nabízíme zabalení, vybereme správnou velikost pro váš dárek a jednotlivě zabalíme do jednoho z našich textilních váčků s logem.

A není třeba vybírat a kupovat přání na Den otců. Součástí je dárková visačka, která je připravena na vaše přání.

Co je nejlepším dárkem na Den otců?

Nejlepší dárek na Den otců je ten, který nastolí rovnováhu mezi tím, co má váš otec rád, a tím, co skutečně používá.

Pokud si váš táta už několik let pěstuje vousy, pak mu nekupujte set na holení.

Můžete zvážit, jak se váš táta obléká. Nosí často sako nebo oblek? Přidáním kapky barvy s jehlicí do saka pravděpodobně bude vítaným dárkem - něco, co může použít a co by si sám pro sebe nekoupil.

Co koupit otci, který opravdu nic nechce?

Pokud váš táta opravdu na Den otců nic nechce, pak mu dejte, co každý rodič nemůže odmítnout ... váš čas.

Zvedněte telefon a zavolejte mu. Oba budete rádi, že jste to udělali.

Jaké jsou skvělé narozeninové dárky pro táty?

Nakupování dárků k narozeninám nemusí být obtížné. Kterýkoli z výše uvedených nápadů na dárky vytváří skvělé narozeninové dárky pro každého muže ve vašem životě.

Dárek s osobním věnováním je vždy vítán. Ať už je to od syna nebo dcery k jeho narozeninám.

Jak najít dárkovou inspiraci na Den otců?

Nejjednodušší způsob, jak najít inspiraci na dárek na letošní Den otců, je věnovat pozornost vašemu otci.

  • Co má na sobě?
  • Kam rád chodí?
  • O čem poslední dobou mluví?
  • Co mu chybí a co by mu mohlo usnadnit jeho den?

Zaměřte se na tyto otázky a odpověď snad bude jasnější. Do té doby procházejte náš arzenál více než 6 000 jedinečných produktů a získejte další inspiraci.

PŘIHLASTE SE A VYHRAJTE 10 000 KČ

Přihlaste se k pravidelnému odběru stylových tipů, speciálních nabídek a informací o nových produktech. Automaticky se zúčastníte měsíčního slosování o dárkový poukaz v hodnotě 10 000 Kč.

Jsem si vědom/a Zásad ochrany osobních údajů Trendhim. Kdykoli se můžete odhlásit.