Můžete vrátit do 365 dnů – nebudeme se ptát proč!
Doručení 60 Kč - Možnost doručení zdarma od 1 199 Kč-
Kontaktujte nás

Navrhování Wanderlust

Jak a proč jsme navrhli kolekci Traveller

1 Navrhování wanderlust1.1 Kapitola 1. - inspirace1.2 Kapitola 2. - papír a tužka1.3 Kapitola 3. - třetí dimenze 1.4 Kapitola 4. - jak je to opravdu

Kapitola 1. - Inspirace

Že chceme něco, co nemůžeme mít, je přirozené. Podívat se z okna s vědomím, že nemůžeme ven, přirozené není. Po více než roce opatření všichni toužíme vyrazit ven, což naši němečtí sousedé nazývají „fernweh“. My máme toulavé boty - někdy překládané jako wanderlust, ale to nevystihuje tu bolest, která tuto touhu provází.

Jsme průzkumníky. Bez ohledu na to, jak pevně zakořeníme na jednom místě, vždy se ozve hlas, který nás volá za dobrodružstvím. Proto cestujeme. A právě ten hlas inspiroval tým Trendhim k vytvoření kolekce Traveller.

Kapitola 2. - Papír a tužka

Jako cestovatelé jsme se rozhodli navrhnout doplňky, které promlouvají s poutníky, kteří touží po svobodě zkoumat svět. Popadli jsme tužky a skicáky a pustili se do práce.

Nejznámějšími symboly cestování je kompas a globus a jejich kulatá povaha nám umožnila zajímavé kombinace a vzory.

„Volný jako pták“, vyjadřuje podstatu ducha cestovatele. Tým Trendhim navrhl přívěsek křídla, které představuje touhu po svobodě. Pracujeme na dalších, všechny jsou inspirovány našimi kočovnými kořeny a potlačovanou touhou zažít svět.

Kapitola 3. - Třetí dimenze

Jakmile jsou skici hotové, tým Trendhim se přesune do tvoření ve 3D. Někdy návrhy kreslené rukou vypadají úžasně, ale ve 3D jednoduše nefungují. A pokud nefungují ve 3D, je pravděpodobné, že nebudou vypadat dobře ani na vás. Některé návrhy vyřazujeme, ale ty, které projdou, budou ještě lepší.

Připravené modely vytiskneme ve 3D pro bližší inspekci. Opět platí, že to, co funguje ve 3D návrhu, nemusí vždy fungovat, když to vytiskneme ve 3D. Tento proces nám umožňuje identifikovat slabé články a nepřesné detaily nebo chyby designu. Když jsme například tiskli články pro jeden z našich náramků, zjistili jsme, že spona byla moc maličká.

Za včasná Identifikace a odstranění těchto problémů díky postupnému systému v designu zabrání tomu, aby skončily ve vaší objednávce.

Kapitola 4. - Jak je to opravdu

Vzorky od našeho dodavatele mohou vypadat odlišně od vzorků tištěných ve 3D. Kovový lesk může přehlušit detaily nebo zvýraznit nedokonalosti. Toto je další iterační proces a často to zabere několik vzorků, než dostaneme ten správný design.

Tady se zaměřujeme na trvanlivost oceli a její pokovení, abychom se ujistili, že doplněk bude připraven na životní styl aktivního muže, který už zase může vyrazit na svět. Testování pevnosti článků zajistí, že vydrží vše, co si na ně připravíte, a testování odolnosti proti otěru zajistí, že doplněk nemusíte sundávat, než skočíte do vody.

PŘIHLASTE SE A VYHRAJTE 10 000 KČ

Přihlaste se k pravidelnému odběru stylových tipů, speciálních nabídek a informací o nových produktech. Automaticky se zúčastníte měsíčního slosování o dárkový poukaz v hodnotě 10 000 Kč.

Jsem si vědom/a Zásad ochrany osobních údajů Trendhim. Kdykoli se můžete odhlásit.