Ušetříte 20 % na všech slunečních brýlích

Ušetříte 20 % na všech slunečních brýlích

Můžete vrátit do 365 dnů – nebudeme se ptát proč!
Doručení 65 Kč - Možnost doručení zdarma od 1 199 Kč-
Kontaktujte nás

Vytváření hodinek připravených na dobrodružství

Vkročte do našeho designového studia a podívejte se, jak se zpětná vazba od zákazníka stane hodinkami připravenými na dobrodružství pro Seizmont.

1 Vytváření hodinek připravených na dobrodružství1.1 Kapitola 1.: začalo to s vámi1.2 Kapitola 2.: návrhy1.3 Kapitola 3.: je větší opravdu lepší?1.4 Kapitola 4.: 3d tisk a další změny

Kapitola 1.: Začalo to s vámi

Kapitola 2.: Návrhy

Kapitola 3.: Je větší opravdu lepší?

Kapitola 4.: 3D tisk a další změny

Kapitola 5.: Risk je zisk

První vzorky jsou hotové! Je skvělé vidět kompas v akci - funguje dobře a vypadá přesně tak, jak jsme doufali. Muži, s nimiž jsme mluvili, chtěli něco, co by přimělo jejich přátele, aby se zastavili a všimli si jich. Myslíme si, že to udělají.

V této fázi stále provádíme změny. Povrchová úprava pouzdra nebyla v souladu s našimi představami, takže zkoušíme různé možnosti v broušené a leštěné oceli. Spona byla příliš velká a museli jsme ji změnit. Přestože všechny řemínky budou mít mechanismus, aby se dali snadno vyměnit, riskujeme tím, že jsme vytvořili řemínek v šedé barvě.

Kapitola 6.: A co dál?

S posledními změnami u konce jsme zahájili výrobu! Očekáváme, že tyto hodinky s kompasem budou připraveny k odeslání do konce léta.

Nemůžeme se dočkat, až je uvidíme. A co vy?

Kapitola 7.: Jsou tady! Hodinky s kompasem jsou konečně tady

Od začátku jsme chtěli vzít vaše komentáře a vytvořit hodinky s kompasem pro muže, které by vám přátelé záviděly. Hodinky plné funkcí, které vypadají elegantně a stylově, s oblekem nebo sakem.

A čekání skončilo! Jsme hrdí na to, že vám můžeme představit nejnovější přírůstky do naší kolekce pánských hodinek - kompletní s odolnými pouzdry z nerezové oceli, řemínky z pravé kůže a spolehlivým strojkem quartz Miyota 2035.

Co uděláte dál, záleží jen na vás.

Podívejte se níže na hodinky připravené na dobrodružství.